Utolsó óra

2016. június 17. 08:55

Az egész ország tudja: két kulcsfontosságú közszolgáltatás válságban van, és azoknak köszönhető, hogy mindkettő működik, akik reményt vesztve is kitartanak igazuk mellett.

2016. június 17. 08:55
A szerk.
Népszabadság

„Sándor Máriáék újrakezdik, Pukliék folytatják, miközben a kormány szórja rájuk a pénzt – hát ezeknek semmi sem elég? Nehéz ugyan a sokcsatornás kommunikációs zárótűz ellen tényekkel és észérvekkel védekezni (észrevették, hogy minden Eb-meccs szünetében kapunk néhány jó hírt?), de a felelős felnőttlét már csak ilyen: aki érteni akarja, hogy mi történik az országban, kénytelen a szlogenek mögé nézni. (...)

Az általános elégedetlenséget az oszd meg és uralkodj elve szerint szegmentált, jórészt a távoli jövőbe kivetített fizetésemelésekkel aligha fogják lecsendesíteni. Túlságosan sokáig gondolták, hogy a kommunikáció helyettesíti a kormányzást, a mondások eltakarják az emberek elől a valóságot. Ez hosszú távon egyszerűen nem sikerülhet, mert az egész ország tudja: két kulcsfontosságú közszolgáltatás válságban van, és azoknak köszönhető, hogy mindkettő működik, akik reményt vesztve is kitartanak igazuk mellett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. június 17. 16:08
szerk Ultima Hora
catalina9
2016. június 17. 16:05
hazudunk reggel este meg éjjel... meg nappal. mindig, mindenhol!
pkarcsi
2016. június 17. 15:35
Utolsó óra már elérhetné ezt a ballibbant Gyurcsányt megszégyenitő hazugságokkal telefirkált szennylapot.Mit értetek ti az oktatáshoz,ez nem az ávh propaganda sulija,csak Pukléknak meg nektek az.Visszahoznátok a vörösoklevelet,meg a vodkás Horn szovjet diszdoktoriját?
Tintamin
2016. június 17. 11:17
Buta és beteg országot sikerült teremteni Orbánnak a közoktatás és az egészségügy totális szétkúrásával. Congrats!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!