György király

2016. június 06. 07:31

Matolcsy György bármit megtehet. Tényleg bármit.

2016. június 06. 07:31
A szerk.
Népszabadság

„Tehát. Matolcsy György MNB-elnök alapítványokat hoz létre, a közpénzt (!) azokon keresztül kicsatornázza. Az egyik szervezet kuratóriumának elnöke ő maga lesz. A Matolcsy György alkotta alapítvány 2500 példányt vesz Matolcsy György cikkgyűjteményéből darabonként nyolc-, illetve ötezer forintos áron. A Matol­csy György szerző által írt, Matolcsy György kuratóriumi elnök részvételével a Matolcsy György MNB-elnök által kiszervezett pénzből megvett köteteknek nincs kiadója, impresszuma, haszna. Nincs itt semmi más, csak Matolcsy György.

Ő az, aki ilyen attrakciók után sem közmegvetés tárgya, a jegybank bukott vezetője, hanem a hatalmasok egyike, a magyar kormány vezetőinek hivatkozási alapja, a rendszer emblémája.

Ő az, akinek mindent lehet, amikor a rászorulóknak semmit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2016. június 06. 15:53
A sok balhibbant meg se mukkant, mikor ballibant idióták vezették a MNB-t, folyamatosan rombolva a forintot, hiánnyal zárva az éveket! Nem is szólok az aranyeladó idiótáról, az istenített bankvezérről. Most, amikor nemzeti elkötelezettségű bankelnökünk van, osztalékfizetéssel, minimális alapkamattal, kis inflációval, a nemzeti kincsek gyarapítására is odafigyelő vezetéssel - no, ez már nem jó - lopnak, csalnak, hazudnak – nos, barátaim ott a ballhibbant oldalon, mi nemzetiek szarunk rátok, meg a véleményetekre is! Vélhetően így van ezzel az ország értelmes része is!
Aerion
2016. június 06. 15:29
... Ő az, akinek mindent lehet, amikor a rászorulóknak semmit ... Pontatlan mondat. Nem a rászorulóknak, a lopásra szorultaknak semmit. Így helyes.
catalina9
2016. június 06. 15:29
Dénia [Hozzászóló kiszűrése] 2016. június 6. 09:13 Persze arra senki nem kíváncsi, hogy a Simornak honnan volt a többszázmilliója, amit az adóamnesztiára hazahozott az offshore számláiról. A saját pénzeként." szelektív figyelem jellemzi a jellemtelen balosokat..
Box Hill
2016. június 06. 15:04
"Matolcsy György bármit megtehet. Tényleg bármit." Amióta az EU előírja, hogy a központi bankoknak, így a Magyar Nemzeti Banknak is függetleneknek kell lennniük. Tetszettek volna korábban felébredni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!