Fel Felcsútra, de minek?

2016. május 05. 07:20

Rég érzem azt, hogy az egész Felcsút Művek olyan, mint egy régi szocialista nagyüzem.

2016. május 05. 07:20
Veress Jenő
Népszava

„Rég érzem azt, hogy az egész Felcsút Művek olyan, mint egy régi szocialista nagyüzem. Őrült pénzeket ölnek eladhatatlan termékek gyártásába – legyen az fociakadémia vagy kisvasút –, csak a látszat virágozzon. És áruik nem csupán piacképtelenek, de java részük ahhoz képest is selejt. Ezért szórjuk ma is a nép vagyonát botlábak, és vaskerekek lélegeztetőgépen tartásába. Akkor is, ha mindez már nemcsak nyugaton, de a mi új keletünkön sem kell.

A felcsúti focisták - ahogyan a kisvasút - és támogatói jó esetben is csak tébolyodott vágyak vágyóinak kategóriájában értékelhetők.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fer70
2016. május 05. 09:25
Az azért egészen pikáns amikor egy komcsi lap komcsi őskövülete a "szocialista nagyüzem"-ről papol és moralizál... :-)
MZ/X
2016. május 05. 08:59
"tébolyodott vágyak vágyóinak" Jenci, ez valami önkritika elvtársi módra...?
cutcopy
2016. május 05. 08:08
Bezzeg akkor jó volt amikor még úttörővasutasként büszkén tisztelegtél Kádár elvtársnak..
Dénia
2016. május 05. 08:03
Én megértem, hogy marhajól hangzik, hogy az Orbán építtetett magának Felcsútra kisvasutat. Erre aztán tényleg nincs mit mondani. De az igazság mégis csak az, hogy ez a kisvasút már létezett, csak le lett pusztítva, fel lett számolva. Ez lett most újraépítve, de nem csak ez, az egész országban élesztenek újra ilyen kisvasutakat, amik már egyszer léteztek, csak le lettek pusztítva és fel lettek számolva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!