Visszataszító és gusztustalan

2016. május 17. 07:38

Biztos bal lábbal keltem fel és nem ismerem Illés bácsi cukrászdáját, és azt is látom, hogy a fél interet őt sajnálja, de a képeket nézve én csodálkozom, hogy a Nébih nem azonnal zárta be a kis gödöllői üzemet.

2016. május 17. 07:38
Sváby András
Facebook

Biztos bal lábbal keltem fel és nem ismerem Illés bácsi cukrászdáját, és azt is látom, hogy a fél interet őt sajnálja, de a képeket nézve én csodálkozom, hogy a Nébih nem azonnal zárta be a kis gödöllői üzemet. A kinyúlt atlétatrikó, a fagyiba szinte belelógó mellszőr, a falakon lógó rongyok stb. nekem visszataszító és gusztustalan. Amúgy a Nébih által megkövetelt szabályok között van egy-két baromság, de a 90% fontos és kifejezetten logikus. A magyar vendéglátás backstage-jére pedig nagyon ráférnek a higiéniai szabályok.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2016. május 18. 07:16
A saját konyháján illik mindenkinek rendet, tisztaságot tartani. Aki másoknak süt, főz, annak pedig kutya kötelessége. Illés bácsi meg a piszkával, loncsosságával vagy takarodjon a vendéglátásból, vagy gondolja át elölről a tevékenységét.
2016. május 17. 21:30
Ha van amit nem szeretek, sőt, kifejezetten utálok, akkor az az, amikor az ilyen róka-patkány mutánsképű celebek osztogatják az észt brutális havi fizetésük biztos tudatával a hátuk mögött azoknak, akiknek a körme alatt a piszok többet ér, mint az ő egész alanyiságuk a köréjük rakott materiális világgal együtt!
Üresfejű hibrid
2016. május 17. 21:25
Miből éljen meg most a bácsi?... Mondjuk nyugdíjból? Nem akarom bántani, helyes öregúr, de azért ebben a szerkóban kiszolgálni 2016-ban, és képtelen belátni is hogy itt komoly problémák vannak... pont ezért jött el az ideje, hogy egy szép búcsúünnepséggel nyugalomba küldje őt a város, és egy emléktábla elhelyezése mellett új, friss kezekbe adja a cukrászdát. Attól még ki lehet célul tűzni, hogy megőrizzék a békebeli hangulatot, a bácsi ingyen fagyizhat élete végéig, és csalogathatja tovább a pult másik oldalán a vendégeket.
vologya
2016. május 17. 15:24
Amit a bácsi élete során létrehozott, az sajnos valóban kevés. Nem értem, hogy az elmúlt 40 évben hogy ment át az összes ellenőrzésen. Gratulálok a környék toleráns gyomrú lakóinak. A mester és vásárlói érdekében tényleg jobb lenne ha nyugdíjba menne. Remélem megvan hozzá a szükséges szolgálati ideje és befizetett járuléka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!