Vissza nekünk a sárga pöttyöt!

2016. május 05. 21:48

Ne hagyjuk szó nélkül a nemzeti szuverenitásunk elleni újabb merényletet!

2016. május 05. 21:48
Somfai Péter
Népszava

„Most megint sáros csizmával taposták büszke nemzeti önállóságunkat. »Parancsot« kaptunk Brüsszelből, hogy szüntessük meg július 20-tól az élelmiszerek diabetikus megjelölését. Ezután a magyar emberek csak az élelmiszercímkén feltüntetett adatokból tudhatják majd eldönteni, hogy cukormentes terméket tettek a kosarukba, vagy sem. A diabetikus termékmegjelölés eddig hungarikum volt, eltűnik a már ismert narancssárga pont, illetve a diabetikus jelölés is.

Ne hagyjuk szó nélkül a nemzeti szuverenitásunk elleni újabb merényletet! Durva kihívás ez a bevásárlás során a polcok között tébláboló magyar cukorbetegeknek! Akár az életük is veszélybe kerülhet, ha nem tudják kisilabizálni a csomagoláson az apró betűs eligazítást, hogy »cukormentes«»alacsony cukortartalmú«»hozzáadott cukrot nem tartalmaz«...

A kormány indítson plakátkampányt! Adjon ki drága füzetet: »Visszaköveteljük nemzeti szuverenitásunk jelét, a sárga pöttyöt!« Népszavazzunk erről is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2016. május 06. 13:32
Ez a Brüsszel most már kezd az idegeimre menni. Egy normális gondolat nem származik már tőlük. Ezt teszi a sok osztriga evése.
Sitiveni Klein
2016. május 06. 13:29
Azt mondták nekem, hogy régen volt még sárga cédula is, Somfaiéknak adták.
Kanóc
2016. május 06. 09:23
Ez az anyját is.
vanádium
2016. május 06. 08:46
A brüsszeli határozat az uniós bürokraták önkéntes idő előtti seggnyalása. Ez a rendelkezés ,már a még alá nem írt TTIP szellemében készült.A TTIP egyik lényeges eleme , hogy az egészség károsító termékek forgalmazását kereskedelmi eszközökkel nem lehet megakadályozni.A tőkések itt is kimutatják a foguk fehérjét : túl sok ember él a földön, a profitot 4 milliárd ember is meg tudja termelni, de 7 milliárdra költeni ,az nem biznisz.A 3 milliárd ember az már többlet, "sztornírozni" kell a legkülönbözőbb eszközökkel. Hogy miért jó ez egy újságírónak arra csak egy válasz létezik : ezért fizetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!