Csak a kezét figyeljék!

2016. május 04. 07:19

Elképzelhetetlennek tartom, hogy a miniszterelnök jobbkeze csak úgy belenyúljon a közös bugyellárisba.

2016. május 04. 07:19
Somfai Péter
Népszava

„Elképzelhetetlennek tartom, hogy a miniszterelnök jobbkeze csak úgy belenyúljon a közös bugyellárisba. Égnek-földnek kellene akkor összeszakadnia, mert Orbán Viktor azt mondta, más körülmények között elképzelhetetlennek tartja, hogy megváljon a jobbjától. Más oldalról nincs abban semmi különös, ha az, aki olyan helyen dolgozik, juttat egy kis pénzmagot ilyen-olyan rokonoknak, unokaöcsiknek, fel- és lemenőknek. Ne érveljen senki ebben az országban olyan marhasággal, hogy ez korrupció! Megmondták a Fidesz politológusai, ez csupán a NER rendszerének sajátja.

Matolcsy György nem tolvaj. Nem sikkasztó köztisztviselő. Bűvész! Nem túl jó bűvész, de akkor is az. Végül is nem lehet mindenki Rodolfó. A közpénzből – magánpénzt mutatvány, nem jött be neki,mert a kezét figyeltük. Most itt van a másik mutatvány, az alapítványi pénzekkel. Elég átlátszó ez is.

Figyeljük a kezét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. május 04. 19:07
Hogy el ne felejtsétek mi a köztörvényes vesztegetés és károkozás, itt az Alstom ügy. Az egy szép kövér eset. Vagy Surányi aranyeladási akciója amelyikkel legalább egy évszázadra sebezhetővé tette a magyar gazdaságot okozva ezzel két háborús kártételnyi veszteséget. Ok-nyomozzatok bazdmeg!
csurcsányi
2016. május 04. 14:19
Somfai!Ti még az újságotokat is loptátok a szoc-dem pártol!
Bokros Birka
2016. május 04. 14:06
Figyeljük a kezedet Fasomfai tudjuk, hogy csalsz, lopsz és hazudsz ott a Népfaszánál.
Mich
2016. május 04. 14:05
A te Gazdádat kell figyelni, csicska - hogy te mit hazudozol össze, az nem oszt, nem szoroz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!