Tíz év után

2016. május 28. 09:53

Ma tartunk a feleségemmel egy remek évfordulós bulit. Tíz éve, hogy volt egy nagy veszekedés, hülyeségeket beszéltünk és mély sebeket ejtettünk egymáson, meg máson, összetörtük a családi porcelánt - gyertek, tapsoljatok ti is!

2016. május 28. 09:53
Petri Lukács Ádám
Facebook

„Ma tartunk a feleségemmel egy remek évfordulós bulit. Tíz éve, hogy volt egy nagy veszekedés, hülyeségeket beszéltünk és mély sebeket ejtettünk egymáson, meg máson, összetörtük a családi porcelánt - gyertek, tapsoljatok ti is!

Ugyanakkor a ránk bízott pénzt elvertük a kaszinóban, bár a barátainknak azt mondtuk, az a széfben van. De volt igazság az elgondolásban, hogy a 23-mas és a két szomszédja jön ki, csak mégse úgy esett - ezt is megünnepeljük. Itt mondjuk majd elküldünk mindenkit a picsába, azokat is, akik a pénzről azt hitték, nálunk jó helyen van.

Később néhány hitelezőnket fejbe rúgták a haverok, ennek örömteli emlékére bontunk fel egy Shipwrecked ‘907 Heidsieck-et. Reméljük, otthon ők is koccintanak majd az egészségünkre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OHM
2016. május 28. 17:13
Simán elhiszem erről a lombroso-fejűről, hogy tényleg a saját perpatvarát írta meg...
Kanóc
2016. május 28. 15:10
Sok álmatlan éjszakája lehet e sorok mögött.
Morgen
2016. május 28. 14:42
Mindentől megvéd a bérmálkozós szerkó! :-)))
Stumpf András
2016. május 28. 12:09
Ha nehéz értelmezni Petri Ádám remek írását, segítek. Segítettem már kicsit a címkékkel is. Ott láthatóak a cím alatt, pirossal. Tehát: Őszöd, Gyurcsány, rendőrterror... Így már remélem, mindenkinek meglesz, miről szól (egyébként nagyon találóan) ez a kis szöveg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!