Ádám megtalálja Évát?

2016. május 02. 09:48

Újabb gumicsont, amin lehet csámcsogni? Lehet felháborodni és aláírásokat gyűjteni? Indulhat a maxiprüdéria? Egyszóval, beismerjük: túl magas labda ez nekünk, naná, hogy lecsapjuk!

2016. május 02. 09:48
Hodász András
Hodász András
777

„Új valóságshow tartja lázban a honi sajtót. Már a címe is izgalmas: Ádám keresi Évát. És igen, senki nem árul zsákbamacskát, itt bizony egy csomó pucér szereplőt lehet nézni. Vajon mit szólnak ehhez a keresztények? Újabb gumicsont, amin lehet csámcsogni? Lehet felháborodni és aláírásokat gyűjteni? Indulhat a maxiprüdéria? Egyszóval, beismerjük: túl magas labda ez nekünk, naná, hogy lecsapjuk!

Mert mi is pontosan itt a baj? Mondok egy személyes tapasztalatot. Amikor kamaszokhoz megyek előadást tartani a szexuális önmegtartóztatásról, mindig van egy-két »vagány« srác, aki meg meri kérdezni azt, amivel azt gondolják, hogy majd zavarba lehet hozni engem. A »jó bőr« és a »fel kell próbálni« kifejezések gyakori visszatérők ezekben a kérdésekben. Zavarba nem szoktam jönni, maximum elszomorodom, mert azt látom, hogy nem teljesen értették meg a téma komolyságát.

Valami olyasmi érzés ez, mint amikor egy műértő ékszerész szomorúan nézi, ahogy a világ legértékesebb gyémántjával tengóznak a srácok a grundon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. augusztus 29. 21:40
Prüdéria tekintetében mindig az élen vagyunk...
Cezar
2016. május 12. 22:17
Vagy csak simán , egyszerűen nem kell nézni! A távkapcsolón lehet állítani melyik csatornát nézzük! P+ vagy P- segítségével tudjuk szelektálni!
Nemaztmondták Feri!
2016. május 12. 22:16
Végül Ádám megtalálja Gézát.
Géká
2016. május 09. 14:59
Éppen hogy te nem fogtad a lényeget, nem kell ilyen marhaságokon folyton nyavalyogni. A szerző eljátssza itt a vagány nyavalygást, ami abból áll, hogy nyavalyog azon hogy pár idióta polgárpukkasztó csinált egy ilyet és a végén leírja hogy, amúgy ő ezen felülemelkedik. Ha a második állítás igaz lenne, akkor nem született volna meg ez a cikk. Fogod a lényeget, vagy képtelen vagy erre, mert kell a napi felháborodás, "mi:jók: ők.rosszak drogadagod? Ez a tangóztunk a grundon, meg egy zsurnaliszta hazugsága, aki sosem tEngózott, csak akart valami vagány képet festeni, tehát a hitelessége is megkérdőjelezhető, ha csupán kép aláfestés miatt hamis képeket fest magáról. normális keresztény ember nem vergődik azon hogy vannak ilyen polgárpukkasztók. Azok csak nyárspolgárokra hatnak. Össze is vannak kötve velük. Az egyik pukkasztani akar a másik meg mindenképpen pukkadni. ugyanannak a színvonalnak a két pontja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!