Legyen fapados!

2016. május 11. 08:37

Ahogy van fapados repülő, amely olcsóbb, viszont büntetlenül késhet és a vacsora sincs a jegy árában, miért ne lehetne fapados taxi?

2016. május 11. 08:37
Fekete Gy. Attila
Népszabadság

„Ha immár nem először pár száz taxis túszául esett város lakójaként az embernek lenne kedve még humorizálni, mondhatnánk, hogy kedves taxisok, amit kértetek, megvalósult. Viszont ők pont úgy nem adnak nyugtát, ahogy ti sem. Számla és nyugta nélkül pedig hit kérdés, hogy ki mennyire megbízhatóan fizet adót. (...)

Arra azonban még nem adott egyértelmű választ a kormány, mi a baja az Uber-jelenséggel. Ahogy van fapados repülő, amely olcsóbb, viszont büntetlenül késhet és a vacsora sincs a jegy árában, miért ne lehetne fapados taxi? Ami nem sárga, nem használja a buszsávot, se a drosztot, nem olyan nagy vagy szép, csak olcsón és gyorsan elvisz A pontból B-be.

Tessék kitalálni az adóztatásukat! Ebben miért ne akarnánk Európa éltanulói lenni? Pár száz vérmes taxis miatt? Keressenek egy startup céget, írassanak maguknak egy Uber-adóztató alkalmazást. Ha másképp nem megy.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. május 11. 16:31
FeGyA Legyen fa !
írmag
2016. május 11. 14:32
Fapados agyműködéssel meg írni is lehet, ezt hívjuk gyújtósnak.
SwordFish
2016. május 11. 10:38
Legyen fapados Népszabadság! >:-D
Szúnyog
2016. május 11. 10:33
Ismét hülyét szólt a komcsi hájpacni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!