Önkéntes segédápolóként fogok dolgozni

2016. április 01. 08:04

Mától 1 hónapig önkéntes segédápolóként fogok dolgozni egy budapest kórház belgyógyászatának kardiológiai osztályán, hogy belülről is megismerjem a magyar betegellátást, és saját szememmel lássam, mekkora a baj.

2016. április 01. 08:04
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Mától 1 hónapig önkéntes segédápolóként fogok dolgozni egy budapest kórház belgyógyászatának kardiológiai osztályán, hogy belülről is megismerjem a magyar betegellátást, és saját szememmel lássam, mekkora a baj. Remélem, tudok majd érdemben segíteni a betegeknek és az itt dolgozó ápolóknak és orvosoknak! Mert az hétszentség, hogy az egészségüggyel nem lehet tovább szórakozni! Ha kívülről nem hallgattak meg a kormánypártiak, hát szólok nekik belülről! Kövessétek az oldalam, igyekszem majd rendszeresen beszámolni a tapasztalatokról!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2016. április 01. 18:33
Isten mentsen meg A LIBERÁBOLSI FEKETE ANGYALTÓL!
Box Hill
2016. április 01. 18:26
A bejelentéssel elrontottad a helyzetet. Inkognítóban kell felmérni a valóságot, ahogy Mátyás király csinálta
pkarcsi
2016. április 01. 18:22
Már megint vagánykodól,hülye picsa.Nem Afganisztánban vagy .Szegény korház,szegény betegek.Bassus,rádnéznek,vagy megszólalsz, betegééknél jön az infarktus.
atila68
2016. április 01. 18:19
Tímea végre dolgozni fog. Jár a zöld.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!