Kövezzük meg Kiss Lászlót, de rögvest!

2016. április 07. 20:03

A balliberálisok azonnal hajtóvadászatot indítottak Kiss és akkor már rögtön Gyárfás Tamás, Kiss főnöke ellen is. Az érvelés olyan, mintha a bűncselekmény tegnap történt volna és Kiss még nem bűnhődött volna miatta.

2016. április 07. 20:03
Sebes Gábor
Sebes Gábor
Polgár Portál

„A revolverújságírás legszebb hagyományait felélesztő privátkopó.hu nyilvánosságra hozta, hogy Kiss Lászlót, az úszók szövetségi kapitányát 55 évvel ezelőtt a bíróság börtönre ítélte nemi erőszak miatt. Az emberi jogokért és a jogállamiságért folyton barikádra álló balliberálisok újságcikkekben és a közösségi médiában azonnal hajtóvadászatot indítottak Kiss és akkor már rögtön Gyárfás Tamás, Kiss főnöke ellen is. Az érvelés olyan, mintha a bűncselekmény tegnap történt volna és Kiss még nem bűnhődött volna miatta. Kiss környezetében mindenki bűntárs, akinek szerintük osztozni kell a felelősségben. A balliberális megmondóemberek Kisst és pártfogóit hol kimondva, hol kimondatlanul fideszesnek definiálják, ezzel adva sajátos gellert magasröptű morálfilozófiai érvelésüknek.

A liberális elit jóvoltából ebben az országban elmaradt a rendszerváltás utáni igazságtétel, mert az akkor még nem létező és miattuk torzan született jogállamra hivatkozva, Sólyom Lászlóval az élen ezt megakadályozták. Majd miniszterelnök lehetett a pufajkás Horn és a D-209-es Medgyessy, noha ők és elvtársaik nem egy szerencsétlen fiatal lányt, hanem egy egész nemzetet erőszakoltak meg. Ők bíróság elé sem kerültek. És most ugyanezek a liberálisok, akik folyton a »jogállam leépítése«, a »fékek és ellensúlyok megszüntetése« miatt sápítoznak, lábbal tiporják a személyiségi jogokat és azokat az alapvető jogelveket, amelyeket úgy 150 éve komolyan illik venni: ugyanazért a bűncselekményért nem lehet kétszer büntetni, és az idő előrehaladtával létezik elévülés és a jogkövetkezmények alóli mentesülés. (...)

A konzervatívok emberképe szerint a bennünk lévő rosszal örökké harcban állunk. Néha elbukunk, ezért büntetést érdemlünk; lelkiismeretünk szavára hallgatva megbánjuk, amit tettünk, és legközelebb megpróbáljuk ugyanazt a bűnt nem elkövetni. Embertársaink ugyanígy küzdenek, és mivel tudják, hogy ők sem tökéletesek, megbocsátanak a vétkezőknek. Ez a kép tükröződik az európai civilizáció által kialakított jogelvekben. Csak a legsúlyosabb, az emberiesség elleni bűnök nem évülnek el, és azok is csak nem annyira régóta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2016. április 08. 20:49
"ki kerül megalázott, esetleg méltatlan helyzetbe, azzal nem törődnek." - baszakszol, koma? Kishantos?
Valodi
2016. április 08. 20:35
"8.Tanulság: akinek vaj van a füle mögött, ne menjen a napra.." Mennen bányásznak vagy mezőőrnek!
kálmi
2016. április 08. 16:34
Ebben a témában a kevés reális cikkek egyike. Üditő ritkaság. Lassan jobban undorítanak azok, akik Kiss mellén ugrálnak most, mint az igazság felkent bajnokai, mint maga az akkori cselekmény, pedig az sem volt semmi, ha úgy igaz, ahogy az első hírek hozták.Iszonyú szembesülni az emberekben lakó primitív gyűlölettel. A hír 24-en rongálom magam időnként, elképesztő ami ömlik főképpen a ballib hozzászólókból. Mivel olimpia, a mostani kormány idején, azonosítanak mindenkit a fidesszel. Hosszúnak és karácsonyi cirkuszának úgy örülnek, mint Puklinak. Hogy ezen közben mi minden megy tönkre és ki kerül megalázott, esetleg méltatlan helyzetbe, azzal nem törődnek.
kata56
2016. április 08. 14:40
Ja, és még valami..Nemrég a teljes balli sajtó ezerrrel mosta Polanski esetében a szennyest..merhogy 'akkora nagy művész'.. Akkor hogy is van??? Pedig Polanski összehasonlíthatatlanul gyalázatosabb dolgot csinált..és valószínüleg nem először és utoljára...arrafelé ez úgyszólván normális..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!