Rotyog a paprikás krumpli: Németh Szilárd HELYRETESZI a globalistákat (VIDEÓ)

Termőföldtől az étkezőasztalig. Németh Szilárd elárulta, mitől finomabb az étel, ha az nem brüsszeli, hanem magyar recept alapján készül.

Egyik kedves olvasónktól egy igen felháborodott hangvételű levelet kaptam tegnap, ugyanis az egyik közismert borász lila ködnek vagy minek is nevezte a kézműves borok újbóli feltámadását.
„Az egyik kedves olvasónktól egy igen felháborodott hangvételű levelet kaptam tegnap, ugyanis az egyik közismert borász lila ködnek vagy minek is nevezte a kézműves borok újbóli feltámadását. Aki nem akarja, az persze nem fogja érteni, főleg, ha még csak nem is érdeke, mindenki másnak pedig segít elmagyarázni mindezt Balog Zoli, a Somlói Apátsági Pince frontembere, ebben a videóban, melynek címe: Kézműves fagyi, kézműves ropi, kézműves gumibelső, kézműves féktárcsa... :-)”