Nincs kvóta, nincs boltzár, de szavazzunk mindkettőről!

2016. április 12. 18:07

Jelen állás szerint Magyarországon két kérdésben folyik népszavazási aláírásgyűjtés. A kötelező európai uniós kvóta elutasításáért, amit a kormány már elutasított. A vasárnapi boltzár eltörléséért, amit a kormány már eltörölt.

2016. április 12. 18:07
Jobbegyenes
Facebook
„NINCS KVÓTA, NINCS BOLTZÁR - DE SZAVAZZUNK MINDKETTŐRŐL!

»Az MSZP a vasárnapi boltzár eltörlése után is elkezdi az aláírások gyűjtését a vasárnapi boltzár elleni népszavazáshoz - jelentette ki kedden Tóbiás József, a párt elnöke.«

Akkor foglaljuk össze: jelen állás szerint Magyarországon két kérdésben folyik népszavazási aláírásgyűjtés:

- A kötelező európai uniós kvóta elutasításáért, amit a kormány már elutasított

- A vasárnapi boltzár eltörléséért, amit a kormány már eltörölt.

Javasoljuk, hogy legyen mindkettő egy napon, és a szavazókörökben egész nap ez szóljon a hangfalakból:” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
semmisejo
2016. április 13. 11:22
Valóban, mindkét kérdés azonos fajsúlyú! Vasárnapi boltzár, kvóta! :( Idióták!
vigyor
2016. április 13. 08:36
Kvóta van. A kormány határozatát ebben meg kell erősíteni a népszavazással. Boltzár továbbra sem érdekel.
moricka13
2016. április 13. 07:27
Tudják azt nagyon jól Brüsszelben is, hogy hiába hoznának döntést a kötelező kvótáról, soha nem tudnák véghez vinni, mert soha nem tudnák végrehajtani. Lásd, mi van Görögországban és Törökországban. Sokkal kisebb ügyekben is felesleges olyan döntést hozni, ami eleve végrehajthatatlan. Eddig is bizonyos városrészekbe be sem lehetett menni, más részekbe nem volt ajánlatos bemenni. Miről is beszélünk? Szanyi Elvtárs! Legyen már 1 Ötlete, ott Brüsszelben és Most!
Mich
2016. április 12. 19:15
Nácika, hogy mered egybemosni az EU erőszakos betelepítése elleni népszavazást a libsibolsik kamu aláírásgyűjtésével (valójában átverős adatgyűjtésével)...?! "Boltzár" már valóban nincs, de a "kvóta" még mindig érvényben van, sőt, a nagyja még csak most jön...! Éppen ezt az utóbbit kell megakadályozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!