Tarlós visszaviszi Budapestet a hetvenes évekbe

2016. április 12. 21:31

Tarlós István döntött: visszaviszi Budapestet a ’70-es évekbe, és újra kirobbantja a bringás forradalmat! Beszüntetne mindent, ami a programjában volt, és ami élhetőbbé teszi Budapestet.

2016. április 12. 21:31
I bike Budapest
Facebook

„Úgy tűnt, modern várost csinál Budapestből, erre decemberben bejelentette, hogy véget vet a kerékpáros és közösségi közlekedési fejlesztéseknek. Megszereztünk egy Városházán terjedő papírt, amiben utasításba adta az általa meghirdetett változások beszüntetését. Elrendelte a kétirányúsított egyirányú utcák eltörlését, a busz-kerékpársávok megszüntetését és értelmetlen kerülőkre kényszerítené a bringázókat. Beszüntetne mindent, ami a programjában volt, és ami élhetőbbé teszi Budapestet.

Mostantól nem egy sima örömünnep lesz az április 23-i I Bike Budapest, hanem demonstráció a modern városért, ami nem autósoké, bringásoké, vagy tömegközlekedőké, hanem mindenkié! Gyertek el, hívjatok ismerősöket!

(...)

Az is csalódás, hogy a magát kerékpárosként hirdető Riz Levente 17. kerületi polgármester is Tarlóssal, valamint a Fővárosi Rendészeti Igazgatóságot vezető Pető Györggyel ügyködik az idő visszatekerésén. Azt hittük, ő legalább érti, hogy 2016 van és nem 1976.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik