Biciklisterror: kempingbringásokra csapott le a TEK

2016. április 14. 10:07

Tarlós István ennek ellenére tagadta, hogy teljesen betiltanák a kerékpározást a fővárosban: egyelőre tesztüzem jelleggel csak 23 fővárosi kerületben lesz tilos minden reggel 6 és éjjel 1 között.

2016. április 14. 10:07
Hírcsárda
Hírcsárda

„»Fontos, hogy gyökerestül tépjük ki ezeket a veszélyeket városunk életéből. Ki tudja, mit tettek volna a most őrizetbe vett fiatalok: ugrattak volna a padkáról, egyirányú utcában Halott Pénzt hallgattak volna, a futárműszak után részegen vidámkodtak volna egy kocsmában. A mi környékünkön már rettegnek az emberek, amikor meghallják a csengetést, félve markolják meg terepjáróik slusszkulcsát« – érzékeltette e a kétségbeejtő budapesti helyzetet a főpolgármester. Hozzátette: a biciklisek sajnos a weben nagyon jók a toborzásban, és egyre több, kilátástalanságban élő, autó nélküli városlakó csatlakozik hozzájuk egy szebb élet hamis reményében.

Információink szerint a rajtaütések következő célpontja a MOL lehet, miután a cég Budapest több pontján is a forgalom destabilizálására törekszik a Bubi-biciklikkel.

Tarlós István ennek ellenére tagadta, hogy teljesen betiltanák a kerékpározást a fővárosban: egyelőre tesztüzem jelleggel csak 23 fővárosi kerületben lesz tilos minden reggel 6 és éjjel 1 között.”

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik