Független és konzervatív

2016. április 20. 11:04

Két Orbán Viktor között legrövidebb út az egyenes. Mondjuk hát a magunkét, egyenesen. Ahogy eddig is. Vizsgáljuk a két Orbán Viktor közötti távolságot. Merthogy van, nem kérdés.

2016. április 20. 11:04
Borókai Gábor
Heti Válasz

„Ha Magyarországra tekintünk, azt mondhatjuk, hogy figyelmünk Orbán Viktortól Orbán Viktorig terjed. Hiszen a kormány lapunkat 2001-ben életre hívó döntésekor ugyanaz a személy állt a miniszterelnöki poszton, aki most is. Két Orbán Viktor között pedig legrövidebb út az egyenes. Mondjuk hát a magunkét, egyenesen. Ahogy eddig is. Vizsgáljuk a két Orbán Viktor közötti távolságot. Merthogy van, nem kérdés. (...)

A Heti Válasz – a slow food mintájára – a slow journalism receptjét követi. Habzsolás helyett élvezzük, és persze igyekszünk megérteni és megértetni az életet. És azt sem titkoljuk, hogy független és konzervatív médiumként számunkra a polgári Magyarország az elérendő cél, amihez a tetteket, a döntéseket, a megszólalásokat hozzávetjük. Elismerőn, ha közeledést tapasztalunk, és kritikusan, ha a távolodás jeleit látjuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paraklétosz
2016. április 28. 22:38
"A megújult Heti Válaszban..." - ez most hány fokos megújulás lesz?
madarasi.abel
2016. április 25. 17:30
ha kapzsi lett volna, most is az ő kezében lenne a gyeplő.
Zokni
2016. április 24. 19:13
"Két Orbán Viktor között legrövidebb út az egyenes..." - írja. Ez tagadhatatlan tény. De az MÉGIS leküzdhetetlen akadályt képez, hogy a második már rég a zárkájában ül.
OberEnnsinnen
2016. április 24. 11:53
Bár engem nem kérdeznek, szerintem röviden a lényeg: Az első Orbán, az 1998-as - futballhasonlattal élve Jürgen Klopp stílusában, látványos, rokonszenves és pár szép góllal előadott produkciót mutatott. A 2010-es, 14-es Orbán egyértelműen Mourinho stílusában, csúnya, sokszor ellenszenves célfutballt játszat a csapatával. Gólok itt is vannak, de kiizzadtak, kapu előtti kavarodásokból születnek, kevésbé esztétikusak. Legkésőbb 2017-ben vissza kell térni a tiszta, átlátható, áramvonalas játékhoz - védekezésben a gyorsaságot és a sportszerűséget szem előtt tartva - és akkor nem lesz baj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!