Az újságíró és a rendszer

2016. április 27. 12:26

Az nyilvánvaló, hogy Soros pénze tisztább – mit tisztább: makulátlan – mint Matolcsyé, hiszen megnyomorított társadalmakból származik, melyek nyilván nem voltak eléggé nyíltak.

2016. április 27. 12:26
Aristo
Aristo

„Az hogy külföldre emigráljanak az »épeszű és tisztességes« libsi újságírók egészen kiváló ötletnek tűnik. A fejlett nyugaton mosogatók és raktári raklapok ezrei várják őket, melyekkel igen könnyű együtt élni és teljesen tisztességesek is. Szinte biztos vagyok benne, hogy senki sem akarja majd undok százmilliókkal korrumpálni őket ott, lelkiismeretük pedig tiszta lesz, mind az edény, melyet elmostak.

Az átigazolás már kissé zűrösebb dolog. Az nyilvánvaló, hogy Soros pénze tisztább – mit tisztább: makulátlan – mint Matolcsyé, hiszen megnyomorított társadalmakból származik, melyek nyilván nem voltak eléggé nyíltak, ezért jól megbüntette őket a piac láthatatlan keze, melyet aktuálisan éppen Soros Györgynek hívtak. Ám bárhová mennek fatornyos hazánkban az nem zárható ki, hogy ismét találkoznak valami orbánista pénzzel. Hiszen a VS, vagy az Origó példája is mutatja, hogy igen jól fizetnek azért, hogy gyalázzák őket. Ezt nevezik egyébként média-mazochizmusnak. Ez persze nem baj, csak ha kiderül, mert akkor jöhet az újabb exodus. A »független« média a demokrácia spiritusza. Nagy lánggal ég és messzire világít, ha jól megfizetik.”

Karácsonyi előfizetési akció
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik