Kedves szoc-lib újságíró ismerőseim!

2016. március 03. 14:12

És még annyit hozzáteszek: azért ültem 6 évet, hogy például Pukli meg a többi fiatal majdnem ingyen tudjon Fadd-Domborin táborozni, meg tudjon ifjúsági szervezetet alapítani. Úgyhogy Pukli István meg a többi szoci inkább maradjon csöndben.

2016. március 03. 14:12
Zuschlag János
Facebook

„Kedves szoc-lib újságíró ismerőseim

Sajnálom, hogy Pukli Istvánról ezek a dolgok kiderültek, de nem engem minősít. Nem én járattam le a »régi harcostársamat«.

Amikor ügyem zajlott, minden valós és valótlan hírt címlapon hoztatok rólam, úgyhogy nem tudtam reagálni azokra. Furcsamód akkor senki nem volt felháborodva a vélt igazság nyilvánosságra hozatalakor. Mikor engem minősítetek, emlékezzetek vissza erre.

Az igazság leírása pedig nem lejáratókampány. (...)

Innen üzenem Pukli Pistának, hogy magamtól nyilatkoztam, ne sugalljon olyat aminek semmi alapja nincs. Az őt mosdató újságírócskákat pedig megkérem ,hogy kulturáltan fogalmazzanak rólam, már ha ismerik ennek a szónak a jelentését és persze, amennyiben tartógazdáik megengedik nekik.

És még annyit hozzáteszek: azért ültem 6 évet, hogy például Pukli meg a többi fiatal majdnem ingyen tudjon Fadd-Domborin táborozni,meg tudjon ifjúsági szervezetet alapítani. Miközben voltak itt az Mszp-ben bőven olyanok, akik felvették a pénzt a táboroztatásra és mellette magas részvételi díjat is kértek a gyerekektől.Úgyhogy Pukli István meg a többi szoci inkább maradjon csöndben.”

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
totyalaci
2016. március 04. 08:37
Elkeserítő, hogy a fideszes elvtársak az "ügy"érdekében pillanatok alatt piedesztálra emelnek egy Czuslagot. Ennyit erről a bagázsról. Szégyelljétek magatokat!
mawseed
2016. március 04. 07:33
Gál Roland? Hát nem. Akkor éppen a betonkeverővel volt elfoglalva, és a rendészeti bizottsag vezetésével:))))))))))))))))
gudmen
2016. március 04. 03:05
régi a szerelem a fidesz és cusi között... "A Századvég állhat az MSZP-t lejárató könyv mögött, amelyben Zuschlag János egyebek mellett azt állítja: 50 millió forintot fizettek neki annak idején vezető szocialista politikusok, hogy ne induljon a 2006-os választásokon. A tegnapi Napi Gazdaságban Barcza György a lap főszerkesztője, aki korábban a Századvég Gazdaságkutató Zrt. vezető elemzője volt és G. Fodor Gábor a Századvég eddigi stratégiai igazgatója készített interjút Zuschlaggal, amiben a volt szocialista képviselő a hétfőn megjelenő kötetre is utalt. Úgy tudjuk, hogy a könyv szerzője Szalai Vivien, több ismert bulvár könyv, így a Stohl András börtönélményeiről szóló kötet írója
Harangláb
2016. március 03. 22:21
Én örülök annak, hogy Zushlag elmondja ezekben a kérdésekben az igazságot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!