Németh Szilárd alsógatyája

2016. március 18. 14:59

Németh Szilárd a tipikus politikus, aki összetéveszti a testmagasságát az IQ-jával.

2016. március 18. 14:59
Veress Jenő
Népszava

„Németh Szilárd a tipikus politikus, aki összetéveszti a testmagasságát az IQ-jával. Németh úr ma is a régi ügynökvilágban éli virtuális életét, »imperialista« felforgatókat keres – és talál –, ürgebőröket vizionál, de elvégre ez a feltörekvő degeneráció erre van hivatva. Németh Szilárd pengekemény elméjébe annyi szivárgott a réseken, hogy fehér ing jó, kockás ing rossz. És - ez gyakori hibája a saját intellektusában hívő vakhitűnek - azt hitte, a kockánál ragadta meg a kérdést. Mert e gyapjas lelkű embert alighanem saját családja is kiröhögte, amikor azt találta mondani, hogy a bolsevik ügynök Pukli Istvánhoz képest neki nem csak inge, hanem alsónadrágja is kockás.

Óva intem a jó ízlésű olvasót, hogy a rezsibiztost képzelje maga elé gatyában, van más bajunk is elég. Ha jól értem, Szilárd szerint Lukács György – kinek archívumát épp ők akarják most bedarálni -, sőt Szamuely Tibor, de talán még Lenin is kockás alsóneműben fojtogatta a demokráciát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
twist
2016. március 19. 08:03
Veress nehogy csináltass egy IQ tesztet, mert megijedsz önmagadtól.
trust
2016. március 19. 07:19
"Németh Szilárd a tipikus politikus, aki összetéveszti a testmagasságát az IQ-jával" Megkérdezem, van neki egyáltalán ilyene? Tudja egyáltalán, hogy mi az? Nem úgy néz ki!
csurcsányi
2016. március 18. 21:44
A Veressnek a Szamuly félék a szentek?
Tintamin
2016. március 18. 20:56
Tényleg van olyan elmebeteg fideszes, aki szerint Németh Szilárd szimpatikus? Vagy védhető? OMG! Ez az ostoba suttyó, a fideszes politikus díszpéldány, akinek pont annyi esze van, hogy belemondja a mikorfonba, hogy REZSICSÖKKENTÉS? Jajnekünk. És tényleg nem hányjuk el magunkat, hogy ilyen buta seggfej együgyű vállalhatatlan bunkó politikusokat választunk magunknak????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!