A KLIK új neve: állami intézményfenntartás!

2016. március 23. 11:29

Saját magát leplezte le Rétvári ma délután! Tanárok, szülők, diákok, ne dőljetek be a kormány legújabb hazugságának!

2016. március 23. 11:29
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Ma reggel Rétvári »nem kell félni, nem lövetünk a tömegbe« Bence »bejelentette«, hogy nyáron megszűnik a KLIK. Egyrészről ezt már 2 hete is bejelentették (akkor is pont annyit ért, mint a mai), másrészről mit ad Isten, Rétvári pont aznap jelenti be megint, amikor meg kell válaszolnia nekem a 2 héttel ezelőtt feltett írásbeli kérdésemet arról, hogy mi lesz a KLIK után. Olvassátok el a két órával ezelőtt nekem küldött válaszát az alábbi linken, és azonnal megértitek, miért ordas hazugság és totális hülyének nézés megint az egész. A »KLIK megszüntetése« nem más, mint egy ócska habonyi névváltoztatás, hiszen marad a teljes központosítás: »az állami intézményfenntartás a záloga annak, hogy minden diák... hozzáférjen a minőségi oktatási szolgáltatásokhoz.« Tehát a KLIK új neve: állami intézményfenntartás! 

Amit viszont továbbra sem jelentett be Rétvári, az az, hogy mikor teszik vissza az oktatásból kilopott 200 milliárd forintot, hogyan és mikor csökkentik a pedagógusok és a diákok terheit, mikor kap az az 50 ezer, oktatásban dolgozó nem pedagógus béremelést, akinek 7 éve nem emelték egy forinttal sem a fizetését, mikor lesznek normális tankönyvek, mikor szüntetik meg a kötelező egész napos iskolai benntartózkodást, mikor csökkentik a tanárok heti óraszámát, vagy mikor lesz vége a tanárokat besúgó ellenőrzési rendszernek. 

Rétvári, ugyanúgy, mint Orbán, csak röhög a pedagógusokon. Számolom a napokat, amikor majd mi röhögünk rajtuk. Hamarabb lesz az, mint gondolnák.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2016. március 24. 10:06
.
Tintamin
2016. március 24. 09:02
Hiába. Ez a kommunista rendszer nem változik. Nézzük meg, kik voltak ott eddig: Hoffman, Czunyiné, Rétvári, Balog. Egytől egyig dilettáns, seggnyaló senkiházi. Majd pont ezek fogják megmondani Orbánnak, hogy fos a rendszer, mikor őket is ez a fos emelte pozícióba? Marad minden ugyanúgy, lehet költözni nyugatra. Mindeközben angol kisiskolások ingyen mikroszámítógépet kapnak, hogy motiválják őket a programozásra, nálunk beszűkítik a tankönyvpiacot, és csak az elavult, lexikális tudásra épülő tanítást erőltetik. 70-es évek. Az a fideszes, aki ettől nem okádik, és tapsolva megy a békemenetre, szintén ennek az oktatásnak a mintapéldánya.
zazriveczazseni
2016. március 24. 08:35
Ha jól tudom 2008-ban a oktatásra fordított pénz a GDP 6%-a volt, ma ennek a 70%-át sem éri el. http://index.hu/belfold/2016/03/24/napkozisekre_vigyazott_a_golyatabori_nemi_eroszak_utan_eltiltott_hok-elnok/
Tintamin
2016. március 23. 22:40
Ebben az avitt, kozepkori rendszerben elkepzelhetetlen, hogy mikroszamitogepet kapjon minden kisiskolas. Marpedig nyugaton - ami haldoklik, es ahova tartunk - ez a divat. http://index.hu/tech/2016/03/23/kodolast_tanito_keszuleket_kapnak_a_brit_iskolasok/ Itt meg a kommunista kozpontositas a divat. Fasza hely lett ez az orszag orbanek alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!