Tisztelettel, Boldog Nőnapot kívánva

2016. március 08. 11:25

Március 8 –án (kedden) a Tisztelet Társasága irodája előtt, felállítunk egy „Kürtős Kalács”-sütő lakókocsit, és az első 400 minket meglátogató hölgytagunk számára, virág helyett, egy kürtőskaláccsal fogok kedveskedni.

2016. március 08. 11:25
Schmuck Andor
Facebook

Tisztelt és Szeretett Hölgyek!

Sokat gondolkodtam, hogy a nőnap kapcsán, mivel tudnám önöket meglepni, azután kisütöttem valamit. Pontosabban, ki fogok sütni.

Március 8 –án (kedden) a Tisztelet Társasága irodája (1051.Bp.Sas u.1.) előtt, felállítunk egy »Kürtős Kalács« sütő lakókocsit, és az első 400 minket meglátogató hölgytagunk számára, virág helyett, egy kürtőskaláccsal fogok kedveskedni. Reggel 9:00 és 13:00 között – tehát nem kell sietni, mivel frissen sül biztosan várni kell rá.

Ezzel a kedvességgel szeretném jelezni, hogy Önök az életünk megédesítői.

Nagy tisztelettel várom a hölgyeket – remélem ízleni is fog.

U.i.:Az urak is jöhetnek, ezen a napon, ők is kaphatnak süteményt, de egy szál virág ellenében, amit az itt dolgozó aktivista hölgyeknek lehet átnyújtani. Tisztelettel, Boldog Nőnapot kívánva.

Schmuck Andor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peti
2016. március 08. 19:51
Tele szájjal ne beszélj, b+
2016. március 08. 17:57
Szegény Schmuck (=ékszer) Andor! Ilyen hülye névvel is csak őt áldhatták meg ősei! Az viszont tény, hogy a társadalmi rangra emelt lényegtelenségéből eddig kiválóan meg tudott élni, és vélhetően ez a jövőben sem lesz másként. Végtére is, ameddig lócitrom adódik, addig a veréb is előkerül hozzá!
BőröndÖdön
2016. március 08. 16:04
Drága Mandi,kímélj minket,könyörgöm...
ormányos csillós
2016. március 08. 13:28
Hé, kocaseggű...malacka...kismalaaaac.... hadd harapjak a popódba. visíts kocám visíts!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!