Rotyog a paprikás krumpli: Németh Szilárd HELYRETESZI a globalistákat (VIDEÓ)

Termőföldtől az étkezőasztalig. Németh Szilárd elárulta, mitől finomabb az étel, ha az nem brüsszeli, hanem magyar recept alapján készül.

Szeretnék még sok, legalább ilyen szintű rátkai bort kóstolni.
„Nehéz eldönteni, mi lehetett a cél a bor készítőinek: merthogy ez egy kifejezetten vastag, telt bor, de árazása alapján mégis valami habkönnyű, filigrán üdeséget várnék.
Hát nem ad. Helyette furmintosan szigorú, a cukortól izgalmas is, a sokféle íz miatt tokaji is, a meleg évjárat és a mádihoz hasonló rátkai, vulkáni termőhely rétegzettsége is érezhető benne (Istenhegy és Padihegy), ahogy a meleg év kissé egyoldalú súlya is.
Az árát így is abszolút megéri (2000 ft alatt). Szeretnék még sok, legalább ilyen szintű rátkai bort kóstolni.”