Magyarország tanárai, egyesüljetek!

2016. március 08. 12:52

Kezdem a rossz hírrel: nem lesz kompromisszum. A tanárok vagy végigviszik, amit elkezdtek, vagy véres bosszú következik és lealacsonyítás az utolsó kis csicskák szintjére.

2016. március 08. 12:52
Professzor Pizka
Ráérünk

Gyurcsány nem-kormányzó, a gyeplőt lovak közé dobó ámokfutása után a Fidesz mögé soha nem látott tömeg sorolt be, nemcsak a szavazófülkékben, hanem azok körében is, akik a párttól vártak anyagi-egzisztenciális segítséget. Orbán ezt kihasználta, Kubatov vezérletével szervezett, mindent letaroló politikai hadsereg állt fel, amely el is érte a győzelmet. A tiszteket azonban meg kell jutalmazni.

Ez a jutalmazási kényszer vezetett oda, hogy Fidelitas-bohócokkal töltöttek fel olyan szerveket, mint pl. a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal. A sors furcsa fintoraként vidéken a KLIK olyan Fideszesekkel lett telerakva, akiket a helyi kis közösség valahogy sose választott meg semmilyen vezető tisztségre, vagy ha ezt egyszer megtette, akkor többet nem követte el ezt a hibát. Az örök igazgatóhelyettesek, a mindig furkálódó spiclik kapták meg az intézményfenntartóban az áhított hatalmi pozíciójukat. (nyilván rengeteg jó szakember és még több jószándékú, ám teljesen fogalmatlan hülye mellett)

Ezek az emberek árulásnak fognák fel, ha most a Fidesz elvenné tőlük az évek kemény spicliskedésével, a hajnali plakátragasztással és plakátletépéssel megszerzett hatalmukat. A helyi KLIK-költségvetés olyan nekik, mint Lázár köreinek egy földárverés, Tiborcz Istvánnak egy városi lámpakorszerűsítés, Mészáros Lőrincnek egy autópálya-felújítás. Ez a jutalmuk.

A tanármozgalom azt várja Szulejmántól, hogy küldjön selyemzsinórt minden janicsár-agának. Nem fog. És ha a tanárok nem viszik véghez, amit elkezdtek, a selyemzsinór az ő nyakukba kerül. Sajnos a hatalomnak nincs két logikája, egy a jó embereknek és egy a rossz embereknek. Csak a logika van. És a logikus cselekvés.

Magyarország tanárai, egyesüljetek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2016. március 09. 00:17
A "nincs kompromisszum" a diktatórikus módszer, úgyhogy a tanarak állnak a rossz oldalon. És nem akkor lesznek csicskává, ha megegyeznek a kormánnyal, hanem már csicskák, a ballib csőcselék-ellenzék csicskái. A gyerekek bevonásával pedig végleg tönkretették a tanári hivatás renoméját! A rájuk bízott gyerekeket prostituálták. 2006-ban a rendőrség ejtett a saját becsületén örök időkre foltot, 2016-ban a tanár társadalom.
Héja
2016. március 08. 23:24
Pizka öcsém. Úgy rúgnálak valagba, hogy a holdig repülnél. Oszt' mehetnél vinnyogni a gazdáidhoz.
Tintamin
2016. március 08. 20:49
Es tenyleg!!! De sokkal durvabb a helyzet: egyetlen pozicioban levo fideszes sincs, amelyik alkalmas lenne a feladatanak ellatasara. A szocik nem voltak ennyire dilettans agyhalottak, mint ezek. Ugyanis az egyetlen kivalasztasi kovetelmeny a lojalitas volt. Nezzunk korbe, kik lopjak a penzunket: Tallai, Papcsak, Vida, Czunyine, Nemethne, Fazekas, Szijjarto, Rogan, Vajna, Fekete, Matolcsy: egytol egyig ostoba, dilettans senkihazi bunko. A szakertoket mind kilokte magabol a fidesz, nem maradt mara egy sem! Most keszulnek az MNB-vel evi 1% GDP ellopasara. Hat milyen egy rablo kormanyunk van nekunk???? Hat ev alatt ide jutottak, hogy titkositjak az MNB kolteseit meg Kozarmislenybe epitenek stadiont?? Ez teljesitmeny?? Szegyen.
tevevanegypupu
2016. március 08. 20:34
Legalább azt mondaná meg professor pizka hogy férfi vagy nő..ha már egyesülni akar..vagy mindegy, gondolom a lényeg az egyesülésen lenne. De miért március 15-én, miért nem március 21-én vagy április negyedikén, az az ő ünnepük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!