A KDNP megrendüléssel fogadta a hírt Pozsgay Imre haláláról

2016. március 25. 18:23

Személyében olyan tisztességes politikustól búcsúzunk, aki felismerte a szocialista-kommunista rezsim hibáit, és mert új utakon haladni.

2016. március 25. 18:23
KDNP
MTI OS

„A Kereszténydemokrata Néppárt megrendüléssel fogadta a hírt Pozsgay Imre haláláról. Személyében olyan tisztességes politikustól búcsúzunk, aki felismerte a szocialista-kommunista rezsim hibáit, és mert új utakon haladni. A hozzátartozóknak együttérzésüket fejezzük ki. Nyugodjék békében!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2016. március 26. 20:25
Sok büdös primitiv proli.
Akitlosz
2016. március 25. 22:46
Tisztességes kommunista. Ami nem egyenlő a tisztességes emberrel. Furcsa, hogy az állítólagos jobboldal FideszKDNP mennyire odavan a kommunistákért. Ezeket a pártokat nem a kommunizmus és nem a kommunisták zavarták, hanem csupán az, ha nem ők vannak hatalmon.
boszorkánypöröly
2016. március 25. 20:24
Kicsit elhányom magam, na de minden rendbe' van szívem harag nélkül gondol rád.
tyIer durden
2016. március 25. 20:20
Emlékszem, Pozsgay elvtárs hogyan robbantotta ki az '56-os forradalmat! Fogadjunk, hogy jelen volt a Parlamentnél is, amikor a tömegbe lőttek. Ott volt, és testét eleven pajzsként használva felfogott több tucat golyót, ezzel rengeteg életet megmentve. Legalább 3 terhes anya, egy idős házaspár, egy fél csoport kisiskolás. Ő meg hazament, aztán reggelre kiizzadta a golyókat! Még mindig tisztán látom magam előtt, amikor kemény és kérlelhetetlen keresztény elvekkel, kristálytiszta polgári erényekkel belépett az MSZMP-be, ahol szilárd antikommunizmusáért azzal büntették, hogy államminisztert csináltak belőle!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!