A Millába csak vittem pénzt

2016. március 19. 20:17

A Millába csak vittem pénzt. Senki más rajtam kívül, a tömeges adományozásokat leszámításával, amit amúgy szintén én kezdeményeztem és vezettem be. (Ahogy azóta mindenki csinálja).

2016. március 19. 20:17
Juhász Péter
Facebook

„1. A Millába csak vittem pénzt. Senki más rajtam kívül, a tömeges adományozásokat leszámításával, amit amúgy szintén én kezdeményeztem és vezettem be. (Ahogy azóta mindenki csinálja).
2. Soha nem kezeltem viszont a Milla pénzét, erre mindig megvolt a testület, illetve a nonprofit kft vezetése, aminek soha nem voltam tagja.)
3. Viszont Matyi, te egyes munkákért fizetést kaptál a Millából, valahogy ez kimaradt a beszámolódból.
4. A német Zöldek soha nem álltak a Milla mögött és végképp nem pénzzel. Egytelen közös szervezésű konferencia volt, nagy sikerrel, Csigó Péter szervezésében, ami közösen ment velük.

Ebből következően értelmezhetetlen a kihátrálásuk, mint felvetés, és hogy ennek a nem létező kihátrálásnak még okát is tudja egy kívül álló, külön vicces számomra.

És ha valakit ez külön érdekel, 50 a rezsink.

Köszönöm a figyelmet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. március 20. 18:09
"A Millába csak vittem pénzt." Ott voltak a drogdílerek?
tango47
2016. március 20. 16:34
Ha nincs semmi jövedelme (ahogy a bevallásában szerepel), akkor miből támogatta a Millát? Vagy csak rossz a memóriája?
antioxi
2016. március 20. 15:54
Ez az a Juhász akit a '14-es választások előtt a usa-ban vitték az elvtársak "kiképzésre" és ott rengeteg pénzt is kapott (de nem eleget)?
berzsian56
2016. március 20. 15:21
" Ötven a rezsink". És ,miben számoljátok. Tablettában? Ez,most napi adag,vagy elég akár egy hétre is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!