Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Nárcisz és pszichó

2016. március 09. 11:51

Orbán Viktor cuki srác, és milyen finom humora van!

2016. március 09. 11:51
Gazda Albert
MNO

„Aki azt mondja, hogy a kutyás tényfeltárások után nem jó poén nárcisszal köszönteni a nemzetközi nőket március 8-án, az savanyú alak. Persze sose tudhatni, valószínű, hogy a miniszterelnök fb-falán felbukkant képhez és szöveghez neki személy szerint annyi köze van, mint Bud Spencernek a Bud Spencer Officialon közzétett köszöntőhöz, melyben az idős művész minden magyarnak gratulált a Saul fia oszkárjához. De nincs ezzel baj, szeressék csak őket a nők és a magyarok, a like-vadászat legitim tevékenység, és hülyeség lenne elvárni, hogy egy kormányfő vagy egy nyugdíjas legenda – a vértelen verekedések milliószorosan megkoronázott királya  saját kezűleg pátyolgassa rajongóit. Más dolguk is van, ki sem látszanak a teendők kazlai alól.

Az öreget hagyjuk is  őt amúgy is csak azért hoztam szóba, hogy az alkalmat megragadva tiszteleghessek fantasztikus és soha el nem halványuló életműve előtt , beszéljünk jobb híján Orbán Viktorról. Akinek hétfőn például egész Európát kellett megmentenie az török áfiumtól. Megtette, akkora vétót emelt, hálistennek, hogy csak úgy füstölt. Köszönjük.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2016. március 10. 07:31
Én bírom Albertet, de ez a cikk... :D valószínűleg kényszerből született, mert rászólt a gazda a Gazda nevű szolgára, hogy: no Albikám írj valamit, mert megcsúzlizlak a húzentróglimmal, meg hát ugye a pénz sem jön rosszul. Ha írni kell hát írni kell. És a revolverező zsurnaliszta nekifog. Már a cím: Nárcisz és pszichó (alatta kép, rajta Orbán és a kutyája Nárcisz) - elolvasása is megmozdít a legaljasabbakban, a leghülyébbekben valami állatias érzelmet, nem is kell(ene) semmi több. És valóban nem is kellett volna, a cikk többi része valami szánalomra méltóan zavaros zagyválás (Albert itt olyan, mint aki nagyon durván bepiált és ráspanglizott) Bud Spencer-ről, a nagy vétó-nemvétó dilemmáról, az iraki–iráni háborúról, a migrácóról aztán valami baráttal való pszichodrámázásról.
teljesenertelmetlen
2016. március 09. 21:59
Szerintem te sem érted, hogy mit írtál, csak kiadták, hogy zorbánozni kell egyet...
Valodi
2016. március 09. 18:06
"először meg kéne művelni az elgazosodott kiskerteket" - ez már következmény! A roncstársadalom ennyire képes. A magyar falvak haldokolnak... Ellenpontként nézzél szét bárhol nyugaton, de akár Lengyelországban.
peninsulavaldes
2016. március 09. 15:00
ha már irodalom testvér liliomok,pőre szépségetek epeszt,mert magamat kívántam bennetek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!