Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

De furcsa jeleket már érzékelek

2016. március 29. 11:15

Tömegeket nem tudnak elvinni bilincsben. Sem gyerekes anyukákat, apukákat, vagy mozgássérülteket. Mi itt nem rombolunk semmit. Mit itt azt védjük, amit a hatalom akar lerombolni. Interjú.

2016. március 29. 11:15
Gayer Zoltán
Vasárnapi Hírek

Beveszik? Hogyan?

Például erővel. Csak azzal nem számolnak, hogy ez, itt nem egy virtuális Facebook közösség. Ide hús-vér emberek jönnek, férfiak és nők, gyerekek, nagymamák.

Lehet, két hét múlva csak az előzetesben tudunk interjút készíteni önnel?

Elképzelhető. Előbb vagy utóbb történnie kell valaminek.

Az például, hogy önt elviszik bilincsben?

Tömegeket nem tudnak elvinni bilincsben. Sem gyerekes anyukákat, apukákat, vagy mozgássérülteket. Mi itt nem rombolunk semmit. Mit itt azt védjük, amit a hatalom akar lerombolni.

Miközben nagy itt a feszültség. A múlt héten egy rendőr arcon ordította Illést Zoltán, volt fideszes képviselőt, aki visszaordította.

Előtte is voltak inzultusok. Amikor bevettük a helyet, egy biztonsági őr fellökte az akciócsoport egyik tagját.

Maga érzi, hogy fenyegetés vagy támadás érné?

Fizikai nem. De furcsa jeleket már érzékelek.

Milyen jeleket?

Láttak itt olyanokat, másféle mozgalmakból, akik más helyeken is megjelent már, és kiderült róluk, hogy információkat gyűjtenek. Aztán feltűnő az is, miért áll az ember házánál az, akit korábban itt is látott.

A maga házánál?

A közelében.

Az illető honnan tudja, hogy maga hol lakik?

Ez egy érdekes kérdés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. március 30. 11:26
Jelekkel a kommunista bagázs a lenin fiúk adják ,csakhogy nincs hozzá vevő . jelek a tanárok hergelése a régi kommunista tanokért való harc visszaállítása ..A betolakodók befogadásának titokban (Szeged),ismét idegen csapatokkal veressék le a magyar népet.....A lopások vádja csakhogy miért nem tesznek feljelentést vád az kevés ,,mert rágalom...Idióta rohamok ezt kéne emelni azt kéne csökkenteni mesékkel próbálkoznak maguk köré vájt fülű slep prolikat gyűjteni...Ferkó se cipeli a nagy táblát mint egykor mint tünciző.Most már csak vedlik különféle színekbe pártokba megszedte magát a privatizációval no meg porhanyós révén .
catalina9
2016. március 30. 10:45
De furcsa jeleket már érzékelek" akkor ide wc papír kell!
pollip
2016. március 30. 06:29
Új tematika jelent meg a ballibeknél. Tegnap a Kossuthon Szanyi azt mondta, akkora itt a diktatúra, hogy éppen csak kivégzések nincsenek. Elment az eszük, hogy ennyire lenézik a saját szavazóikat, azt hiszik, mindent elhisznek.
Morgen
2016. március 29. 21:10
" De furcsa jeleket már érzékelek." Így, locsolkodás után érthető!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!