Az emberiség legnagyobb problémája a 365 napos párzási időszak

2016. március 10. 11:48

A Facebook algoritmusa a saját környezetemet adja be szelektorként, szerkesztői ajánlásként a világból, ezért előbb-utóbb unalmassá válik. Interjú.

2016. március 10. 11:48
Erdélyi Zsolt
Digital Hungary

Mit gondol a Google-ről?

Azt gondolom, hogy a Google az új Róma. Ha a kereső azt mondja valamire, hogy az fekete és büdös, akkor az fekete és büdös, és az isten sem mossa le róla ezt. A Google egy olyan bizonytalan keletkezéstörténetű, már-már egyházi inkvizíciós felhatalmazással rendelkező dogmagyár, amely, ha valamire rámondja azt, hogy ez eretnek, akkor nincs az a bolygóközi egyezmény, ami ezt meg tudja változtatni.

És mi a helyzet a Facebookkal?

Nagyon sok dolog volt már a történelemben, amiről azt gondoltuk, hogy amíg a világ a világ, ez lesz. A Facebook algoritmusa viszont a saját környezetemet adja be szelektorként, szerkesztői ajánlásként a világból, ezért előbb-utóbb unalmassá válik. 

Miért?

Mert a saját környezetednek csak egyszer adhatod el magad. Ugyanis a mi egymáshoz való viszonyunk lényege az, hogy az evolúció egy dolgot adott mindenkinek, hogy kifejlesszük a »közszemlére teendő tárgyat«. Ez a pávánál a farka, az ökörnél a szarva, más állatnak a színe, a szőre, a hangja, mit tudom én. Az emberiségnél ez a »széles autó, keskeny nő«. Szerintem az emberiség legnagyobb problémája a 365 napos párzási időszak. Ha csak júliusban lenne, nem kellene egész évben kiöltöznünk. Lehetnénk szőrösek, büdösek, foglalkozhatnánk a dolgunkkal, és nem kéne egész nap azt mutatni, hogy velünk érdemes párzani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2016. március 25. 01:51
A kiemelt rész humoros, meg benne is van az igazság hozzáillő szelete ...
kohntalan
2016. március 10. 16:08
A rossz külsejű férfi mindig büdös, a jóképű mindig illatos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!