Barcraftoztunk

2016. március 08. 10:47

Tavaly ilyenkor talán még nem mertem volna leírni, de tele vagyunk jobbnál jobb geek helyekkel. Megnéztük Magyarország legmenőbb geek bárját.

2016. március 08. 10:47
Dice & Sorcery
Dice & Sorcery

De nemcsak a jó társaság adott okot az örömre. Az egész hely hangulata, a gamer relikviák és a kialakítás mind értő háttérről tanuskodtak. Elég csak végiglapozni az Italok és Étkek Nagykönyvét: a különböző utalások és a hely szerepjátékos dungeonként ábrázolt alaprajza pont úgy szól hozzánk, ahogy azt elvárhatjuk egy geek kocsmától. Az italkínálat is elképesztően bőséges, amit csak a májunk bánt, ráadásul a pultnál lehetőségünk van a Végzet kockája segítségével a Sors kezébe adni a választás jogát. Mivel nem vagyok túlságosan jóban a húszoldalú dobókockával dobótesttel, így inkább kihagytam ezt a lehetőséget, de pont az ilyen és ehhez hasonló kreatív megoldások miatt éreztem magam igazán otthon. Külön öröm volt tapasztalni, hogy csak a játékosok és vendégek zsivaja tölti be a teret, nincs üvöltő zene, amit sajnos nagyon kevés szórakozóhelyről lehet elmondani. Az asztali játékos szekció mellett a videojátékok is otthon vannak a Barcraft 2-ben, ami szintén nagyon fontos dolog. Több kivetítőn követhettünk League of Legends meccseket, itt-ott láttunk néhány Hearthstone-mágust is, de a Konzol szobában zajló Just Dance parti is kiváló hangulatot teremtett. Talán ha több Health Potiont dobunk be, magunk is táncra perdültünk volna, de inkább abban állapodtunk meg, hogy egy következő alkalommal avatjuk fel a táncparkettet/borzoljuk a kedélyeket.

Verdikt

Nagyszerű estét töltöttünk a Barcraft 2-ben, amit az is nagyon jól jelez, hogy szinte azonnal elröpült az idő, baromi jól éreztük magunkat. Tuti, hogy visszatérünk még, és nektek is csak azt tudjuk javasolni, hogy térjetek be, szórakozzatok és játsszatok! Ja igen, a Queen of Pain koktéllal pedig vigyázzatok!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!