Vörösbor a hétköz napjaira – Sike Tamás Egri Bikavér 2011

2016. február 01. 20:22

Ez egy zseniálisan összepakolt vörösbor, a saját ligájában párritkító, és mindenféle Eger-fóbiára rácáfolva tiszta is.

2016. február 01. 20:22
Unger Tamás
Már megint egy boros blog

„Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, de mintha nem lenne nemzeti bloggersport Sike Tamást és borait emlegetni a vonatkozó fórumokon. Az egyébként a Szépasszony-völgyben fellelhető borászat tekintetében megérzések szerint kevésbé érdekes és megrázó a kritikai fókuszponton kívüli lét, van ugyanis egy elég jól összeszedett, hovatovább, informatív weboldal, annak tanulsága szerint szélesnek ható, de a letisztultság nyomait is magán viselő borkínálat, nem is beszélve a földrajzi adottságokról, elhelyezkedésről.

De. Azt azért be kell ismernem, hogyha múlt szombaton nem indulok el a szükségesnél korábban a vasútállomásra, és éppen ezért nem térek be időt és pénzt költeni a győri Bor-Pontba, akkor nemcsak a Sike-ismerkedést szalasztom el, hanem ezzel együtt egy kiválóan pozicionált, ugyanakkor némileg szereptévesztő vörösbor-élményéről is lemaradok. Azért meg kár lett volna, ez már egészen biztos.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2016. február 01. 22:42
Tamás! Kóstold meg Sikétől a Cabernet Sauvignont is. Sike Tamás valóban kitűnő borász. A Szépasszonyvölgyben csak az ő pincészetébe tértem be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!