Főhet a feje Farkas Flóriánnak

2016. február 15. 18:55

Már hónapokkal ezelőtt láthatta, aki látni akarta, hogy valami nem stimmel az Országos Roma Önkormányzat korábbi dolgai körül, de az első időben megpróbálták elkenni, késleltetni a vizsgálatokat.

2016. február 15. 18:55
Somfai Péter
Népszava

„Olvasom a hírt: hiába próbált falazni a kormányzat Farkas Flórián bulijának, a Híd a munka világába beszakadt. Az az érdekes az egészben, hogy már hónapokkal ezelőtt láthatta, aki látni akarta, hogy valami nem stimmel az Országos Roma Önkormányzat korábbi dolgai körül, de az első időben megpróbálták elkenni, késleltetni a vizsgálatokat. A foglalkoztatási szövetkezet hónapokon át halogatta az uniós támogatások záró elszámolásának leadását. Már valóságos tengeri kígyóvá dagadt az ügy, mire kiderült, nincs az a bűvészmutatvány, amivel szabályszerűen lehetne lezárni az 1,2 milliárd forintot felemésztő projektet. (...)

Főhet a feje most Farkas Flóriánnak, meg a hozzá szegődött ügyeskedőknek, honnan teremtsék elő a visszafizetendő 1200 millió(!) forintot. Fizetéseiket már fölélték, most kereshetnek vevőt valamelyik netes használt-cikk portálon a még ki sem csomagolt bútoroknak, gépeknek. De mit kezdenek a gellérthegyi villával?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. március 11. 06:52
""De mit kezdenek a gellérthegyi villával?” Azt amit a maszop székházzal. De a villát hamarabb eladják.
nick89
2016. február 15. 20:09
Ki is ment utána Farkas Flórián piszkos ügyeinek? Hadházy Ákos? L. Simon László? Tállai? Segítsen valaki, lécci!
3M..
2016. február 15. 19:28
Az M1-en ezt a hírt ritkán mutatják. Én speciel még nem láttam. Biztos hogy igaz? Szebb Jövőt!
dávid
2016. február 15. 19:18
Na né már, mit össze cigányozik ez a náci! Európa segíccs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!