Ne legyünk egymás farkasai!

2016. február 12. 10:38

Az ismerőseim között nagyon sok ember van akinek ellenérzése van Orbán Viktorral kapcsolatban, hogy úgy mondjam. És akkor némely eset fényében még szépen fogalmaztam.

2016. február 12. 10:38
Kőházy Ferenc
Facebook

„Az ismerőseim között nagyon sok ember van akinek ellenérzése van Orbán Viktorral kapcsolatban, hogy úgy mondjam. És akkor némely eset fényében még szépen fogalmaztam. Én magam egyenesen próbálok ülni a lovon, és ami szerintem olyan azt elismerem, ami meg nem, azt nem.

De azért az a jelenség, hogy felnőtt nők, és köztük 'édes'anyák... no meg férfiak is szép számmal, internetes fórumokon és hozzászólásokban, lefattyúzzák Orbán Viktor unokáját... az azért na.

Imádkozom érte, hogy a »liberális« (bár fingom nincs mit jelent ez a szó, mert tíz év alatt nem tudtam megfejteni) ismerőseimnek se férjen bele ez. Mert bármit is éreztem valaha mondjuk Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban - akár a gyerekeire, akár az unokájára, olyan ember, aki csak egy szikrát is elkapott abból a szellemiségből, amit én »magyarnak«nevezek... gondolom nem mond hasonlót... Tényleg csak fogom a fejem néha. Mert még van lejjebb sajnos. Madách tudta... Ne legyünk egymás farkasai... legalább FankaDeli ismerősei ne...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!