Művészneve: szeretet

2016. február 25. 07:40

A modern ember tapasztalás híján nem érti, hogy hogyan halnak el körülötte az élet dolgai.

2016. február 25. 07:40
Kőházy Ferenc
Facebook

„Sok fájdalom fakad abból, hogy a modern ember nem ültet sem fát, sem cserjét, sem virágot. Én apámmal mindig együtt locsoltam a kertet. A modern ember tapasztalás híján nem érti, hogy hogyan halnak el körülötte az élet dolgai. Minden, amit nem gondozol. Szerelem, barátság, önmegvalósítás, lélek, test. Viszont ott, ahol ápolod... Bármi is legyen az... Megjelenik a kék madár. Hol ilyen... Hol olyan formában. A mûvészneve szeretet... Csak mondom... Ha találkoznátok!”

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2016. február 25. 13:55
Nehogymár a Steinhauser anyuka hülye fia is megmondóember legyen. Azért legyen már egy határ valahol.
berzsian56
2016. február 25. 10:19
Ez alapigazság barátom. Itt,és ezt nemcsak ami országunkra értem/ha még a miénk?/ alapállás,azaz fundamentum nélküli emberek milliói nőnek fel, akiket kényük kedvük szerint terelhetnek az erre szakosodott szemfényvesztők,mint a birkát, mert hiányzik belőlük az az Achimedesi pont amihez kötni tudnák madukat. Egyre kevesebb az ,ami összeköti őket és egyre több, ami elválasztja. Legkevesebb hetvenöt dobozos ámerikai thiller napi huszonnégy órában ,legalább ennyi szennycsatornám. Egyszer talán rászánom magam és kiszámolom, hány virtuális és hány valóságos hullát láthatunk egyetlen hét alatt, és vajon melyik zavarja meg jobban az éppen nyáladzó polgár közérzetét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!