A Horthy-rendszer kultúrembere mára újra példakép

2016. február 07. 16:48

A baloldali meg liberális szerkesztők helyében a jövőben egy sort nem közölnék Csizmadia Ervintől, enem ülnék vele mikrofonhoz, illetve kamera elé, amíg önkritikát nem gyakorol a mandineres jegyzetéért.

2016. február 07. 16:48
Fekete György
Navigátor

„Klebelsberg szociális antiszemitizmusa egyértelmű, éppen annyira, mint neonacionalizmusának irredentizmusa. Ezért fura a Méltányosság Politikaelemző Központ vezetőjének megnyilvánulása (ráadásul honlapjuk nyitó oldalán külön ajánlják).

Nem értem, hogy Csizmadia Ervin – lásd a bejegyzés végén Mandiner-link – miként volt képes ennyire szelektív és manipuláló forráshivatkozásra. Egyébként az általa idézett Móricz-interjú nem cáfolja, hogy Klebelsberg tevékenységében ott volt mind az antiszemitizmus alkalmankénti hirdetése, mind az ún. magyar kultúrfölény szorgalmazása (az utóbbi mögött: a szomszéd népek rasszista lenézése…).

A baloldali meg liberális szerkesztők helyében a jövőben egy sort nem közölnék Csizmadia Ervintől, egy minutumra nem ülnék vele mikrofonhoz, illetve kamera elé (az Orbán-rezsimmel szemben szerzett közírói érdemei dacára), amíg önkritikát nem gyakorol jelen jegyzetéért.”

Fekete György, nyug. mentálpedagógus történelemtanár.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. február 08. 14:38
Kiscsillag [Hozzászóló kiszűrése] 2016. február 8. 09:15 A Horthy-rendszer kultúrembere mára újra példakép? Igen! Miért ne?" "The Times szombati kulturális mellékletében ezt a kiállítást rangsorolta az első helyre. Írásában emlékeztetett arra, "mára a feledés homályába vész, hogy a kommunizmus előtt Magyarország egyike volt Európa LEGGAZDAGABB és a kultúrára legtöbbet adó országainak". ennyit a Horthy korról.
catalina9
2016. február 08. 14:35
Pandaka pygmaea [Hozzászóló kiszűrése] 2016. február 8. 09:31 Szinte látom magam előtt, ahogy egy félhomályos, alagsori kis lyukban, cigarettafüstbe vesző kontúrokkal kommunizmust vizionálnak nyálkásan mosolygó Cohn Bendit és hetyke Che Guevara képek alatt...." Conchita Wurst zenéjére!
catalina9
2016. február 08. 14:34
Gullwing [Hozzászóló kiszűrése] 2016. február 7. 18:54 Ki a f@sz vagy te Fekete György, .." Ő korábban andreuta, ill. navigator nicknéven hányt epét, és mint "történelemtanár ilyet szólt: "Az ún. holodomor pedig nem igaz, se jellegében, se számaiban. Egyébként is, mi köze a holokauszthoz? Horthyról van szó. Horthynak pedig a holokauszthoz van köze, nem pedig a Szovjetunióban - nem csupán Ukrajnában - volt éhínséghez (aszályhoz és hibás állami intézkedésekhez..." hatmmilió éhhalálra ítélt ukrán, hibás állam intézkedés...szép maszatolás. Érthető, hiszen az ottani ÁVH is zsidó üzemeltetésben volt, és ha nem zsidókról van szó akkor bizony hibáznak... hát ilyen egy igazi, Ilja Ehrenburg mintájú történelemtanár.
Orange79
2016. február 08. 10:58
Mai liberalizmus/liberalbolsevizmus = korlatlan, mindenre kiterjedo velemenyterror, tortenelemhamisitas, kotelezo zsidoimadat es holoajvekolas naponta. A globalizaciot tuzzel-vassal terjeszto zsido toke es cionista hatterhatalom talan meg soha nem volt ennyire aktiv mint napjainkban. Az Europara zudulo muzulman, neger aradat is azt a celt szolgalja, hogy megsemmisitse az europai etnikai, kulturalis es faji identitast letrehozva egy mesztic-mulatt keverek konzumidiota embertomeget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!