A vegytiszta cinizmus

2016. február 09. 21:43

Putyin orosz elnök részvétet nyilvánított a felső-bajorországi vonatszerencsétlenség ügyében. Szíriai bombatámadásainak civil áldozatairól viszont egy szava sincs.

2016. február 09. 21:43
Berthold Kohler
Frankfurter Allgemeine Zeitung

„Moszkva gyászol a sok sérülttel és sajnos halottakkal is járó katasztrófa miatt – tudatta az orosz elnök. Fordulat a Kremlben? Netán önkritika? Tévedés. Putyin nem a szíriai ellenzéket érő légitámadásairól beszélt, melyben számos civil is életét vesztette. Együttérzése a Bad Aibling melletti vonatszerencsétlenségre vonatkozott. A Kreml ráadásul még műszaki segítséget is felajánlott.

A nyilatkozatnak azt kéne mutatnia, milyen közel is állnak egymáshoz a bajorok és az oroszok, pláne kormányzati szinten. A Szírában folytatott orosz háború háttere előtt előadott putyini kijelentések vegytiszta cinizmusként hatnak. Az orosz elnök ott ugyanis védence, Asszad diktátor elől tisztítja meg az Aleppóig vezető utat – szírek tízezreit útnak indítva a török határ felé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2016. február 10. 13:07
Kedves Kohler, jó hogy eszünkbe juttatod az amerikai légierő "kőkemény fellépését" az ISIS ellen Szíriában ahol...jah az nem az volt bocsánat, ők csak orvosokat tudtak szétbombázni.. Nem nagyon hallottam tőlük még egy apró elhebegett bocsánatkérést sem. A ti "érzelmes" hozáállásotok a civil áldozatokhoz - különösen Palesztína, vagy Irak fényében - erősen visszataszító.
Kovacs Nocraft Jozsefne
2016. február 10. 09:55
Berthold Kohler, du bist ein riesiges Arschloch.
TAVIROZSA
2016. február 10. 08:55
Udo Ulfkotte.
Tündér_Lala
2016. február 10. 08:49
Szemforgató barom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!