A „hálózatnak” ti is „kedvezményezettjei” vagytok! – Levél az Átlátszónak

2016. február 01. 13:30

Tájékoztassuk az olvasókat, hogy az Átlátszó miként kapcsolódik L. Simon László hálózatához! Hülyeség? Persze, de annyi logika ebben is van, mint a cikketek sejtetéseiben.

2016. február 01. 13:30
Bajnai Zsolt

Tisztelt Főszerkesztő Úr! Kedves Tamás!

Érdeklődve olvastam – mert a sajtószemlébe betették – cikketeket, amely „Helyi hálózat: L. Simon László haveri cégei a honlapjaikat is együtt üzemeltetik” címmel jelent meg. Azt nem mondom, hogy minden összefüggést és személyi összefonódást értek a leírtak alapján, a sejtetés szándékát viszont látom.

Mivel 2004-ben alapított cégemet és engem is belekevertetek a történetbe, engedd meg, hogy ebben a kommentben, e meglehetősen összefüggéstelen cikk nyomán Téged és munkatársaidat is a „hálózat” részévé, „kedvezményezetté” tegyelek. Az 1997-ben létrehozott Minőségi Újságírásért-díj megmentésére közreműködésemmel 2005-ben létrehozott Minőségi Újságírásét Alapítvány munkáját ugyanis 2012-ig egyengettem jómagam és a cégem. Többek között működtettük a díj honlapját is. Amelynek domain regisztrációját 2005-ben ugyanaz a cég intézte, technikai kapcsolattartója ugyanúgy L. Simon László barátom volt, mint a cikketekben említett sok cég esetében.

Ha cikketek logikáját követem, akkor bizony azt kell sejtetnünk az olvasókkal, hogy az általatok vizionált „hálózatnak” így ti magatok is a „kedvezményezettjei” vagytok. Hiszen nemcsak te, de két helyettesed – Mong Attila és Becker András, sőt egyik munkatársatok – Rádi Antónia – is a díjazottak listáján van. Ráadásul azokban az években kaptátok a díjat és a vele járó pénzjutalmat, amikor a karaktergyilkosság célkeresztjébe került L. Simon László már országgyűlési képviselő volt.

Szóval tájékoztassuk az olvasókat, akár rajzoljuk is le, hogy az Átlátszó és munkatársai miként kapcsolódnak ehhez a hálózathoz! Hülyeség? Persze, de annyi logika ebben is van, mint a cikketek sejtetéseiben.

Barátsággal:

Bajnai Zsolt, mint a Picasso Média tulajdonosa, L. Simon László barátja és munkatársa

*

(A Mandiner az Átlátszó-cikk megjelenése és a DK arra alapozott, L. Simon László nemzetbiztonsági átvilágítását követelő nyilatkozata kapcsán még múlt héten kereste meg az érintett L. Simont és Bajnai Zsoltot. Utóbbi a fenti írást küldte szerkesztőségünknek, jelezve, hogy azt eredetileg kommentként küldte az Átlátszóra múlt pénteken, ám az egyelőre nem jelent meg a cikket jegyző honlap felületén.) 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. április 13. 14:33
Minden Bajnai ilyen döbbenetesen fogalmazásképtelen?
Zokni
2016. február 07. 00:45
Bocs, nem önnek szólt, de a teknika... Meg én.
Zokni
2016. február 07. 00:44
K. Szerző! Valóban nehezen érthető az eszmefuttatása, de az előzmények érintőleges megismerése után talán körvonalazható valami. TEHÁT Önt "betették" az Elszájmon érdekkörébe, aki, mint tudjuk, állami milliárdok fölött rendelkezik így meg úgy, és ilyen meg olyan mértékben. Ön eme besorolás "korrupciós" élét úgy tompítaná, hogy csak "annyira" van kapcsolatban Ön - többek között egy állami díj gondozása révén - az említett hálózattal, amennyire az ezt szóvá tevő médium, az ő már díjazott munkatársain keresztül. Ezzel azt állítja, hogy ez a díj pártállástól, tehát a fidesznyik barátjától függetlenül bárkit kitüntet, ha az jót teljesít. Ami örvendetes. De. De az érdekkör-tagsági vád alól sajnos nem mentesül. Hiszen ezen az alapon, - nem t'om m'ér ez jut az eszembe -, Halmosi Péter a Szombathely csatára tulajdonképpen felcsúti focista, hiszen egy pályán focizott kedvenc csapatunkkal, még győztes gólt is lőtt neki a legutóbbi fordulóban.
abraxas
2016. február 07. 00:43
Lefagytak. :-) Az ellenség keze betette a lábát... :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!