Álságos fórumok

2016. február 02. 13:30

Egy köznevelési fórum valóban fontos, azt megtartani szükséges. Valóban, még ha az időpont kijelölése álságos, álszent, s több mint pimasz is.

2016. február 02. 13:30
A szerk.
Népszabadság

Ilyenkor aztán tényleg köznevelési fórumot kell tartani, főleg, ha központi ukáz is van rá. Balog Zoltán felhívására pedig mikor máskor tartaná a Klik a köldöknéző konferenciát, mint február 3-án, a miskolci demonstráció időpontjában. A Hallgatói Hálózat mindjárt közzé is tette tiltakozását, arra kérve a pedagógusokat és támogatóikat: ezen a napon ne a tankerületi értekezleten, hanem a miskolci (és a többi) demonstráción vegyenek részt, akik pedig nem tudnak eljutni valamelyikre, a köznevelési fórumokon adjanak hangot a tiltakozók követeléseinek.

A miniszter mossa kezeit. Egy köznevelési fórum valóban fontos, azt megtartani szükséges. Valóban, még ha az időpont kijelölése álságos, álszent, s több mint pimasz is. Minden együtt, aminek az iskolaügyben nincs helye.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paro
2016. február 02. 17:08
Ha valaki meg akar oldani egy problémát az tárgyal. Aki újabbat akar mellé, elmegy tüntetni. Ennyire egyszerű.
malakka
2016. február 02. 16:01
" Hallgatói Hálózat mindjárt közzé is tette tiltakozását" Aztán a bolha is köhintett egyet.
madarasi.abel
2016. február 02. 14:08
" Mert mindnyájan várunk…arra, hogy mikor hallgat meg valaki. Mikor hallják meg az utolsó segélykiáltásokat. Mert akkor lesz igazán nagy a baj, ha már nem lesz több segélykiáltás. Sajnos egyszer el fog jönni az is, amikor nem lesz több értelme a panaszáradatnak, mert a címzett úgysem felel. DE MA MÉG VAN ÉRTELME!" egy diák véleménye, kinek agyát máris átmosta az elmúlt888: http://www.boon.hu/ki-tudna-jobban-azt-mi-is-tortenik-valojaban-mint-egy-oda-jaro-tanulo/2998253
madarasi.abel
2016. február 02. 13:55
támogató csoportok száma: 553. http://tanitanek.com/Herman/CsatlakozoCsoportok Biztos mind hülyék, akiket sikeresen megvezetett Gyurcsány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!