Habony for president!

2016. január 16. 11:06

Habony, a két lábon járó Századvég, úgy közlekedik felhatalmazás nélkül államtitkokkal a zsebében, ahogyan a TEK lubickol a teljes magyar lakosság titkaiban.

2016. január 16. 11:06
Veress Jenő
Népszava

„Van ez a Habony nevű nemtudniki. A kormányfő szerint a Népesség-nyilvántartóban kell utánanézni, ki lehet. Ő bizonyosan nem tud róla semmit. Fizetést nem húz, nem létező autót jogszerűen nem vezet, Vajnának nem barátja csak stoposként veszi fel néha.

Van viszont neki kormánypárti médiája, ingyen ad tanácsokat Orbánnak – ha ad. Szipog-szuszog-imbolyog ibizai kölyökpezsgő-bárban, ahol feslett nők még véletlenül sem fordulnak elő. (...)

De legyen ő a jószolgálati nagykövet két sértett potentát között, oké! Kell is egy ember, aki esetében semmiféle titkosszolgálati ellenőrzés nem okolja meg, hogy államügyekbe ne pofázhasson. Habony, a két lábon járó Századvég, úgy közlekedik felhatalmazás nélkül államtitkokkal a zsebében, ahogyan a TEK lubickol a teljes magyar lakosság titkaiban. Habony, aki most hivatalosan is közvetítővé vált Tarlós és a diktátor – úgy értem: aki diktál a titkárnőnek, hogyan is máshogyan... – elég kínos helyzetbe került. Félreértés ne essék: Habonynak semmi nem kínos. Ő Ibizáról, szuttyos orral magasról tesz ránk, ahogyan a barátai is.

Ez az első eset, hogy egy fideszes politikus elismeri, hogy az átláthatatlan jövedelmi viszonyai ellenére extravagáns életmódjával nagy feltűnést keltő Habony operatív politikai szerepet kapott. Pedig Orbán tavaly áprilisban még »a sajtó által keltett feszkónak« nevezte a politikai szerepére vonatkozó állításokat, melyekkel »nem tud mit kezdeni«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2016. január 17. 18:59
Jenőke. neked a hülyeségre van felhatalmazásod. Bőven élsz vele. Csak így tovább.
néhai Ch.Pilot
2016. január 17. 01:29
Veress for Blend-a-dent!
balbako_
2016. január 16. 15:55
Van ez a Veress nevű tudhatniki. (Szaros komcsi zugfirkász). Ez itt össze vissza hazudozik egy tetves posztkomcsi szennylapban. Vajon miért tetteti hülyébbnek magát, mint amilyennek született? Miért nem tudja, hogy Budapest elővárosi közlekedésének tulajdonjoga nem államtitok?
Volo
2016. január 16. 15:27
Basszus vége a világnak! Habony "operatív" szerepet kapott! Úristen! mi lesz velünk? Mit tegyünk,hová szaladjunk, futok fel,futok le, nincs megoldás... csak az ima marad: A Habony nyilaitól ments meg Uram minket! Mi? Hogy nincs is nyila?Na jó, de akkor meg milye van? Miért ilyen rettenetes személy a ballib szemében?Miért is kísérik figyelemmel, a cipőjét, táskáját, karóráját, nyaralási szokásait? Na most képzeld azt a szerencsétlen oknyomozót, akinek el kellett utaznia Ibizára a Habony után...De rossz lehetett neki... Meg ott kellet lennie abban a fertőben abban a bárban...Pfúj! Szegénynek mit kellett kiállnia, hogy ilyen iszonytató híreket hozzon! Habony Ibizán volt egy bárban! Egyedül! Mert Ibizára nem jár senki, onnan mindenki más ki volt tiltva ám...Rettenet! Erről jut eszembe, már régen volt: rettegés! Rettegjünk már egy kicsit! Habony Ibizán...rettegünk, nehogy lebukjunk, hogy mi is ott vagyunk csak a másik asztalnál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!