Fizetésemeléssel az otthonteremtés is egyszerűbb

2016. január 04. 16:36

Fizetésemeléssel nem csak az otthonteremtés egyszerűbb, hanem úgy általában: az ÉLET.

2016. január 04. 16:36
MSZP
MTI OS

„Fizetésemeléssel nem csak az otthonteremtés egyszerűbb, hanem a következő dolgok is: családtervezés és a családok egyben tartása, bevásárlás, csekkek és számlák befizetése, pihenés, kikapcsolódás, szórakozás, új lakások vásárlása, régi lakások vásárlása vagy felújítása, elavult háztartási gépek (például hűtő) cseréje, vízórák cseréje, a hétköznapi ügyek intézése, vagyis úgy általában: az ÉLET.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2016. január 05. 11:58
Horn, Meggyesi,Gyurcsány,Bajnai...volt elég időtök megmutatni milyen fontos nektek a magyar dolgozók. meg is mutattátok. Elloptátok a pártvagyont ami nem a tiétek volt, elloptátok a nemzet vagyonát ami nem a tiétek volt, eladtátok a magyar emberek jövöjét. Közben hússzorosára emeltetek mindent, a bért meg hagytátok a béka segge alatt. Tönkretettétek a mezőgazdaságunkat, leépítettétek a gyárakat, a szociális hálót. Az SZDSZ-el karöltve szétprivatizáltátok (milyen szép szó a mutyira) a maradékot.Azt hiszitek ez a nép elfelejti ezt? Erre most ti akartok okoskodni a budai villákból. Bármit ígérhettek, soha többet nem bízik bennetek még a kutya sem.
Karbantartó9
2016. január 05. 07:36
MSZP=Kétfarkú kutya párt! Örök élet mikor lesz beígérve?
Senye Péter
2016. január 05. 06:24
"Fizetésemeléssel...az otthonteremtés egyszerűbb" - könnyebb, de nem oldja meg. Általában évtizedekig tartó törlesztéssel oldható meg, akármennyi a fizetés (mert nagyobb jövedelem esetén nagyobbak az igényeink is).
Alarik
2016. január 04. 23:47
Kétségbeesett kapálózás ez, egy-két plusz szavazatért, semmi más. A patkánypárt a végét járja, amely csúf lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!