Iron Lady

2016. január 15. 13:45

Meg kellett állapítanom: Hosszú Katinka egy rendkívül okos, céltudatos és sikeres hölgy. Ráadásul nemcsak a sport, hanem az anyagiak terén is. Ebből kifolyólag független, nincs rászorulva senki jóindulatára, az urambátyám módszert pedig nem ismeri.

2016. január 15. 13:45
Bódvai Ildikó
Kisalföld

Még karácsony másnapján és szilveszter előestéjén is edzőtermi fotót posztolt magáról. Motiváló mondatokból sincs hiány a közösségi oldalán: »Feszegesd a határaidat és hagyd figyelmen kívül a kudarc valószínűségét! Csak rajtad múlik, hogy mindennap egy lépéssel közelebb kerülj a céljaidhoz.«

Mostanában az úszószövetség és közte feszülő ellentétektől hangos a sajtó. Nem tudom, ki jön ki győztesen a presztízsvitából, amelyben két „világfelfogás" ütközik egymással. Gyanítom, Katinka egy dolgot nem mért fel: az itthoni viszonyok nem ismerik a független sportoló fogalmát.

Én a magyar sport jövője érdekében mégis szurkolok ennek az önfejű, elszánt lánynak és még inkább annak a szemléletnek, amit a befektetett munka kontra eredmény, anyagi függetlenség kontra méltóság párharcokban képvisel.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syrius Black
2016. január 16. 14:35
»Feszegesd a határaidat és hagyd figyelmen kívül a kudarc valószínűségét! Csak rajtad múlik, hogy mindennap egy lépéssel közelebb kerülj a céljaidhoz.« :-))))))))))))) Coelho felsír örömében.
csombor
2016. január 16. 03:59
Miért nincs a sportban kapitalizmus? Ha van. Miért adóból megy Katinka edzése (+a foci) és a bevétel meg tisztán az övé. Ámerikai bankban. Nem tudom, hogy az adófizetőnek hány milliárdot ér, hogy esetleg nyer érmet Rióban, vagy az a pár milliárd befektetés, amivel nagy nehezen kitolták a "foci":))) bru-ha-ha-ha válogatottat 24.-nek az EB-re. Ja meg a kkv-t is támogatjuk. Meg a gazdákat kicsiket-nagyokat. Meg a... felsorolás tart a végtelenhez. A szocializmus nem ebbe bukott bele? - úgy véletlenül?
csehov
2016. január 15. 15:50
Oscar-díjra jelölték a Saul fiát
csehov
2016. január 15. 15:05
No, akkor csapjunk "a kommentek közé" : Ízlelgetem az utolsó mondatot . A hívószavak : elszántság, szemlélet , munka kontra eredmény (talán szemantikailag a kontra helyett az elszánt munkát pl. tükröző eredményt mondanék, de ez a lényegen nem változtat),függetlenség, méltóság .., Bravó Katinka ! ..,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!