A börtönőr és a haverok

2016. január 11. 11:56

A jelek szerint a kormányzatot és a rendvédelemben dolgozókat mintha nem igazán érdekelné az az apró eshetőség, hogy esetleg egy fegyverrel rendelkező egyenruhás pszichopata masírozhat, erőszakoskodhat közöttünk szabadon.

2016. január 11. 11:56
Batka Zoltán
Népszabadság Online

„Vida Ildikót idéző hatékonysággal, három nap alatt vizsgálta ki és tisztázta magát a magyar Belügyminisztérium a New York Times vádja alól. Néhány nappal ezelőtt egy írásában a lap a menekülteket érő szexuális támadások között írt arról, hogy egy magyar börtönőr bosszúból ájultra vert egy menekült nőt, mivel az nem hagyta magát megerőszakolni. Szerencsére a belügy Sherlockjai egyből kiszúrták, hogy mi a hiba a sztorival: magyar börtönökben csak a férfi menekülteket vették idegenrendészeti őrizetbe, nőket nem, ez az eset tehát nem történhetett meg. (...)

Az pedig egyenesen vérforraló volna, ha a szervek egy pár soros ­e-mailt sem tudnának írni az újságírónő nyilvános e-mail címére, miközben Szijjártó Péternek bőven volt arra ideje, hogy teátrálisan és fontoskodva helyreigazítást kérjen a New York Timestól a nagy semmire, illetve sajtóperrel fenyegetőzzön. Szóval a jelek szerint a kormányzatot és a rendvédelemben dolgozókat mintha nem igazán érdekelné az az apró eshetőség, hogy esetleg egy fegyverrel rendelkező egyenruhás pszichopata masírozhat, erőszakoskodhat közöttünk szabadon.

Mondjuk éppen csak olyan, mint S. Vilmos, a szegedi Csillagbörtön volt tiszthelyettese. Csak fél éve történt, hogy a civilben kétdanos küzdősportoló smasszer több célzott ütéssel szilánkosra törte egy bevándorlónak nézett barátja védelmére kelő huszonéves magyar lány arc­csontját, majd az esetről készült video tanúsága szerint a szintén hústorony haverjaival nekiment az ájult lány körül állóknak is, végül segítségnyújtás nélkül ott hagyták a földön fekvő, mozdulatlan fiatal lányt. Amúgy ez a támadás sem a börtönben történt, hanem Újszegeden egy szórakozóhely mellett. A börtönőr és a haverjai éppen ott eresztették ki a gőzt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szervető
2016. január 11. 20:35
Szinte latom, ahogy ez a szerencsetlen menekült nő feltarja tolmacs segitsegevel kulturajaban a legnagyobb szegyenek egyikeként az őt ert traumat, a cihologus jegyzetel, majd rakönyököl a küldes gombra... Ó, szakmailag mar az se kritizalhato, ahogyan megerősitik az aldozatban, hogy ő egy bunkó orszag altal lenezett emberi faj okan szenved... S nem azert, mert a bűnt sohasem az aldozat okozza...mer akkor hogyan lehetne erről politizakni, lehuzni a hetedik bőrt is - miközben a trauma feldolgozasa elmarad...sőt, az egesz narrativa csak egy mocskos köpőcsesze
Peter8811
2016. január 11. 19:05
"esetleg egy fegyverrel rendelkező egyenruhás pszichopata masírozhat, erőszakoskodhat közöttünk szabadon." Bizony így igaz sőt ez pszichopata kényszeríti a börtönújság a Börtönszabadág, a Börtönszaga szerkesztőjét egy hamis Teller levél közlésére és a rabok azt hiszik, hogy ez egy Valódi Teller levél. Hát a-rabok faszát!
bölcsuhú
2016. január 11. 18:55
A szir terrorista fociedző mindvégig azt állitotta, hogy elgáncsolta a magyar operatőrnő, miközben a videók igazolták, hogy hozzá sem ért! A nyugati média készpénznek vette a bicskei állomáson a nőt és gyerekét a sínekre rángató gazfickó szinészi alakitását is, szerencsére volt arra is felvétel ami ezt cáfolta! Ennyit a ballibsi média szavahihetőségéről!
balbako_
2016. január 11. 16:48
Normális embernek elég meggyőző, ha igazolják, hogy az állítással szemben nem őriztek nőt börtönőrök, így az erőszak lehetetlen. Az idézett másik eset sem nem érv az alapállítás mellett és nem is tartozik ide. Egyébként az újságíró felelőssége, hogy ellenőrizze a forrását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!