Taxisbéke

2016. január 22. 08:48

Elkiabálni még nem érdemes, mert a helyzet képlékeny, ám nagyon úgy tűnik, hogy a kormány kiegyezik a taxisokkal.

2016. január 22. 08:48
A szerk.
Népszabadság

„Elkiabálni még nem érdemes, mert a helyzet képlékeny, ám nagyon úgy tűnik, hogy a kormány kiegyezik a taxisokkal. Pedig szét is zavarhatta volna őket. Lehet, hogy terrorveszély esetére vészjóslóan széles körű felhatalmazást kér magának, ám az elmúlt öt évben csínján bánt a rendőri erőszakkal.

Nem világos, hogy a Fidesz vezető politikusai valamiféle pislákoló demokráciamécsest őriznek a lelkük mélyén (ennek, ha lenne, talán máskor is látszana valami jele), netán saját fiatalkori megpróbáltatásaik tartják vissza őket a hatalom még teljesebb felhasználásától, vagy, és talán ez a legvalószínűbb, számításból teszik. Tudják, hogy más területeken olyan messzire mentek el, amennyire csak lehetett, s kockázatot jelentene minden utcai összecsapás. Három perc múlva kint van a gumibot fotója az interneten, reggelre a világlapok címlapján. Meg persze ki tudja, hogyan reagál a tömeg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2016. január 22. 22:42
Azért arra kíváncsi lennék,hogy magántaxis 2015-s adóbevallásában fog szerepelni a migránsfuvarozás bevétele!!!
Mich
2016. január 22. 16:07
A Hazugsággyár (NOL) köcsögjei (szerk.)...
Berecskereki
2016. január 22. 10:03
Ugye T. NOL szerk. szörnyű állapot van, hogy még gumibotozás, lövöldözés, kergetőzés sem volt. Sőt! Tarlós sem helyezett ki egy tankot, amelyet sárgára festve ijesztgetni leehetett volna vele az uber taxisokat. Na ja! Elkeserítő ez a diktatúra, ami napjainkban van. Oda se neki T NOL Szerk. egy hiteles bajai videofelvétel, vagy egy Teller levélhez hasonló is megteszi. Ebben már úgyis van gyakorlat.
adam
2016. január 22. 09:49
Savanyúubi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!