Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Kvótázzuk inkább a liberálisokat!

2015. december 01. 11:03

A liberális politikusokat kellene kvóta szerint szétosztanunk Európa „no-go” zónáiba. Az első hét után megértenék – ha túlélnék – hogy miről beszélünk mi, a kvóták ellenzői és a muszlim népvándorlás azonnali megállítását szorgalmazók.

2015. december 01. 11:03
Zárug Péter Farkas
Demokrata

„A közigazgatás, a kriminológia, és a turisztikai külügyi tájékoztatóknak van egy nem hivatalos, de mára már általánosan bevett fogalma, ez a »no-go district« vagy »no-go area«. Ennek a jelentése: olyan körzet, kerület, amelybe »ne (no) menj (go)« be, ha kedves az életed.

(...)

Európában ma közel tízezer ilyen körzet, kerület van – eltérő a szociológiai megítélésük – és 2011-ben a francia külügyminisztérium saját honlapján 751 olyan »szenzitív városi zónát« sorolt fel Franciaországban, ahova turista be ne tegye a lábát.

A no-go körzeteknek, városrészeknek pedig közel kilencven százaléka afrikai és ázsiai muszlim bevándorlók által lakott. Csak Franciaországban 5, azaz ötmillió ember él ezeken a területeken.

Az e körzetekben felnövő fiatalok immár harmadik generációjának szinte semmi köze nincs a többségi francia, svéd, dán, vagy éppen angol, holland, vagy flamand-vallon hétköznapokhoz.

(...)

E no-go területek teljes devianciáit, totális integrálatlanságát, szubkulturális létét, és a többségi társadalomra óriási biztonsági kockázatot jelentő voltát a liberális PC – legyen az bár szociáldemokrata, vagy kereszténydemokrata színezékkel leöntve – mindig csak leplezte, mindig csak verbálisan pacifikálta, mindig elhazudta valós arcát és természetét. Sőt, ennek meglétét a fránya többségi társadalom kirekesztésével, és nem a sajátos muszlim vallási és sajátos rassz- és kultúrabeli kötődésekkel magyarázta.

(...)

E bősz ballibek szinte arra az álláspontra jutottak Theo van Gogh holland filmrendező 2004 őszi meggyilkolása kapcsán, hogy hát persze elítéljük e gyilkosságot, de igazából miért hívta ki Van Gogh maga ellen a muszlimok haragját? Kellett neki kritizálni az egyre csak Európába áradó iszlamista közösséget, a saría, az iszlám törvénykezés térhódítását a no-go területeken.  

(...)

De a nagy liberálisok akkor sem gondolták úgy, hogy itt valami nagy baj közeleg, hogy itt valamit nagyon gyorsan máshogy kell csinálni a nagy büdös liberális integrációs programokban, amikor 2006-ban a kelet-londoni Leytonstone-ban John Reid belügyminisztertől azt kérdezték dühödten, hogy: »Hogy merészel muszlim területre lépni?« 

Londonban? Az angol belügyminiszter? Hogy merészel saját hazájának fővárosában muszlim területre lépni?

Szép?!? (...)

Az elmebeteg európai liberalizmus miért nem ez ellen szólal és szólalt fel, és miért falazott, hazudott, és szolgáltatta ki saját társadalmait, nemzeteit ennek a gyökeresen eltérő civilizációs közösségnek?

(...)

És ezek után ugyanezek a liberálisok akarnának muszlim népvándorlókat millió-szám kvóta szerint szétosztani?

Na, nem!

Inkább ezeket a liberális politikusokat kellene kvóta szerint szétosztanunk Európa „no-go” zónáiba. Talán az első hét után megértenék – ha túlélnék – hogy miről beszélünk mi, a kvóták ellenzői és a muszlim népvándorlás azonnali megállítását szorgalmazók.”

(A teljes írás a Demokrata aktuális lapszámában olvasható.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. december 02. 13:51
Dénia [Hozzászóló kiszűrése] 2015. december 2. 08:26 Hát azért az érdekes lenne, ha most Iránt támadnák meg,.." "..Végső kétségbeesésében Barack Obama, amerikai elnök, augusztus 5-én beszédet intézett az amerikai néphez, figyelmeztetve őket, hogy a Kongresszus igen befolyásos frakciója döntött egy Irán elleni háború kirobbantásában, aminek kiszámíthatatlan következményei lehetnek. A hirosimai atombombázás hetvenedik évfordulójának előestéjén Obama felhívta rá a figyelmet, hogy az Iránnal megkötött, múlt hónapban bejelentett nukleáris megállapodás megfúrása egyenlő lenne egy Irán ellen indított támadással, ami a III. világháborúhoz vezethetne...."
catalina9
2015. december 02. 08:23
Elvtársak itt nem bevándorlásról van szó, Hamarosan republikánus elnök várható az USA-ban és Izrael parancsára készek lesznek megtámadni Iránt. /Ezt próbálta megelőzni Obama a megállapodással./ Most folynak az előkészületek és az Izrael közelében lévő harcképes fiatalokat távolítják el Európába, ehhez asszisztál Merkel és a nyakát szorongató látványlibsik. Nem véletlenül hagyták nyitva a görögök az ajtót, nem véletlenül nem tesz ez ellen semmit az EU, nem véletlenül támadják a kerítéseket stb. stb.
catalina9
2015. december 02. 08:16
Valamelyik TV műsorban nyilatkozott egy párizsi rendőrnő, aki egyébként parancsnok volt. A riporter kérdezte, hogy hogy hatolnak be a zűrös kerületekbe. Hát azt meg kell tervezni, mondta a rendőrnő, főleg abból a szempontból, hogy ki is tudjunk jönni.
Tintamin
2015. december 02. 07:58
Minden náci meghülyült?:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!