A török faló

2015. december 14. 11:47

2016-tól a muszlim népvándorló tömegek, a szírek, afgánok, irakiak és fél Ázsia majd mind török akar lenni, s török is lesz, hiszen a mai hamis útlevélpiac 80-90 százaléka török kézen van.

2015. december 14. 11:47
Zárug Péter Farkas
Demokrata

„Kereken öt esztendővel azután, hogy Kadhafi líbiai diktátor 2010. november 29-én a harmadik EU-Afrika csúcs nyitóbeszédében elmondta, hogy a »keresztény és fehér« Európa hamarosan »fekete« lesz a migránsáradat miatt, az EU és élén Angela Merkel a Kadhafi által megjósolt mederben kezdte meg tárgyalásait Törökországgal a migránsválság kezeléséről.

(...)

A november 29-én megtartott török-EU csúcson megvitatásra került, majd elfogadott pontok tökéletesen visszatükrözik e helyzetet, s úgy tűnik, az eddigi felelőtlen liberális bevándorlás-politikát az EU vezetése és Merkel asszony egy felelőtlen és puha török csatlakozási politikára akarja cserélni.

(...)

(Zárójelben hadd kérdezzem már meg, normális állapot az, hogy Magyarországgal szemben összeurópai aláírásgyűjtést kezdeményeznek demokratikus deficitjei miatt a 7. cikkely, vagyis a szavazat felfüggesztés miatt, pont akkor, amikor az EU farizeusai, felsült migránssimogató politikájuk miatt hirtelen Törökországot alkalmas demokráciának tartják az EU-tárgyalások újraindítására? Azért van az EU liberálisainak bőr az arcukon?)

A 2015-ös török-EU csúcs nagy török-muszlim győzelmet vetít előre és végső civilizációs elbukást Európa számára.

(...)

Törökországot igenis segíteni kell a muszlim népvándorlók feltartóztatásában, de nem egy olyan megállapodással, aminek eredménye az lesz, hogy 2016-tól 75 millió muszlim vízummentesen, kontrollálatlanul utazhat be az Unióba.

(...)

Törökország minden eszközigényét át kellett volna vállalnia az EU-nak a muszlim népvándorlók megállítása és Európából való visszatoloncolása érdekében Törökországtól, de állampolgárainak szabad mozgását Európai területen nem szabadna engednie, mert 2016-tól a muszlim népvándorló tömegek, a szírek, afgánok, irakiak és fél Ázsia majd mind török akar lenni, s török is lesz, hiszen a mai hamis útlevélpiac 80-90 százaléka török kézen van.

(...)

Valéry Giscard d'Estaing, egykori francia elnök 2002. novemberében, amikor a török csatlakozás már valóban komolyan szóba jött az EU bővítői között, nyíltan kimondta: »Törökország csatlakozása az Európai Unió végét jelentené«.

(...)

És ma azt látjuk, hogy Törökország a migránsok hadával egyfelől muszlim hordákat engedett szabadon Európa felé, másfelől becsempészte Brüsszelbe és Berlinbe a maga nagy török falovát.

(...)

Ez az az ország, amelyik tíz, tizenöt éven belül, ha csatlakozik az EU-hoz, az európai, és keresztény civilizációról dönthet majd? (Mondjuk a mecsetépítési tilalmak azonnali felfüggesztéséről, vagy a csador és burka viseléséről, netán az ünnepnapok muszlim bővítéséről, amit Németországban és Franciaországban már úgyis tartanak, vagy a pénteki szabadnapról, esetleg az oktatási rendszer oszmanizált, muszlimizált átalakításáról, ami Németországban már rohamléptéket vett az elmúlt öt esztendőben és a többi és a többi!?!)

Úgy tűnik, Európa bevette a nagy csalit és Angela Merkel lenyelte a nagy török horgot, ami most ott van a gyomrában, s a török illiberális politika kezdi úgy rángatni, vagy éppen hagyni, hogy vigye a zsinórt, ahogy ő akarja.”

*

A teljes cikket a Demokrata aktuális számában olvashatják.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Okoskata
2015. december 14. 19:33
Valéry Giscard d'Estaing, egykori francia elnök 2002. novemberében, amikor a török csatlakozás már valóban komolyan szóba jött az EU bővítői között, nyíltan kimondta: »Törökország csatlakozása az Európai Unió végét jelentené«. Ő még tudta, hogy miről beszél! Mi magyarok is tudjuk, hogy miért ellenezzük a törökök keblünkre ölelèsèt. Koràbban a nyugati Európàban léteztek mèg gondolkodó, megfontoló, hazájuk jólètéért küzdő politikusok. Ezt nem csak a gazdasàgi oldalra értelmezem. Manapság az EU mèg a baromfi udvari állapotokat is trumpfolja. Több kakas és sok tyúk, akik zavartan, idegesen kapkodva, mindig màs irányba, fejvesztve rohangálnak... Gazda meg sehol a láthatáron.
Paul
2015. december 14. 17:40
Nem eszik olyan forrón a kuszkuszt. A bevándoroltatók nem azért vándoroltatnak, hogy eltüntessék az európai embert, hanem azért, hogy a maguk akaratához radikalizálják és egy mindenkinek odacsapó világbirodalommá fabrikálják.
kjkj945
2015. december 14. 16:33
Fal ó .
C.Dömötör
2015. december 14. 15:54
Ehhez kapcsolódik, hogy a múlt héten 10 ezer eredeti biankó útlevél hiányát fedezték fel Irakban, és ötezer hiányzó útlevelet Szíriában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!