No comment

2015. december 01. 11:35

Obama, Putyin, Cameron, Merkel a párizsi klímacsúcson, Orbán Teheránban az ajatollahnál.

2015. december 01. 11:35
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Obama, Putyin, Cameron, Merkel a párizsi klímacsúcson, Orbán Teheránban az ajatollahnál. No comment.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dick52
2015. december 03. 19:28
... Es akkor mi van? Mar ezt se tudjak elintezni nelkule?
szuverén
2015. december 02. 09:37
-"Orbán egy lépéssel a többiek előtt jár." Ez ám a frappáns válasz, a lényeglátás! Persze, meglehet; téved. Mert nem egy, hanem; 11 (tizenegy) lépéssel jár előttük. Tudom tovább is fokozni. Ez nem feltétlenül, Orbán tudását, hanem a bátorságát, a férfias kiállását jelenti. Ugyanis Ő nem politikus, hanem: Államférfi! Az európai(j)i vezetők, pedig szánalmas, gyáva, megalkuvó macskajancsik. (Cicuskáktól, bocsánatot kérek) Hozzájuk képest, Brezsnyev et, Csernyenko et géniuszok voltak és ezt komolyan mondom. -Pedig én még emlékszem, mikor mondta Lenin et a történelmi szavakat: tanulni, tanulni. Amikor meglátta Csernyenko iskolai bizonyítványát. -Hát ez itt a szörnyűséges helyzet. "Valahol (csaknem mindenütt) Európában."
matykox
2015. december 02. 09:26
MÉGIS van 1 kommentem: Schiffer, maga egy hülye!! Túl azon, hogy lapos kis provokátort is hajlandó eljátszani.
Rockpapa
2015. december 02. 09:21
Miért kéne odamennie?Hogy ennek a pár liberális fasznak legyen valaki, akit basztatni lehet?Igy is,úgy is"elitélik"Magyarországot,mi a gond Schiffer úr?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!