Ibiza, por és kamu

2015. december 12. 11:32

Sokadszorra vált nyilvánvalóvá: a jobboldal erkölcsi felsőbbrendűsége pontosan annyit ér, mint a fülkeforradalom többi gránitpillére – közelről nézve ez is csak por és kamu.

2015. december 12. 11:32
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszabadság

„Az ibizai aranyifjú konkrétan az az ember az országban, aki előtt nincsenek határok: alapíthatna árvaházat vagy művészeti gyűjteményt, invesztálhatna a kallódó tehetségek gondozásába, menthetné a földikutyát vagy a bánáti bazsarózsát – sem pénzt, sem befolyást, sem szabadidőt nem kellene kölcsönkérnie hozzá –, mindezek helyett azonban milliárdos playboyként éldegél, megbízói látható megelégedésére.

Innentől majdnem mindegy, hogy mit fogyasztott az ország legtehetősebb munkanélkülije a mediterrán kéjtanyán. A lényeg, hogy sokadszorra vált nyilvánvalóvá: a jobboldal erkölcsi felsőbbrendűsége pontosan annyit ér, mint a fülkeforradalom többi gránitpillére – közelről nézve ez is csak por és kamu.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NeMá
2015. december 14. 00:08
Te pl. menyit vagy kamera előtt? 30 éve vannak a kamera előtt és össze sikerült kaparni max, 5-10 ilyen gyengébb pillanatot? Fogadni merek rólad ha van is felvétel mind ilyen szerencsétlen!
Rockpapa
2015. december 13. 10:29
Azon se csodálkoznék ha tulajdonos lenne ott ez a kétes figura.
NeMá
2015. december 13. 05:41
Azért elég durva, hogy abból feltételezik, hogy drogozott, mert azon a helyen lehet drogot kapni! Meg hogy pislog :) Ezen az alapon rendes ember nem is mehetne szórakozó helyre, mert mindenütt meg lehet találni és naponta 1000x pislog is :) Az sem mindegy, hogy minden hétvégén ott csapja szét magát, vagy esetleg egyszer az életben ott is járt!
kitiltott
2015. december 12. 22:08
a baloldalnak már csak egy kártyája maradt az irigység..de ez sem fog neki bejönni.. főleg azok után amit egy év tizeden keresztül műveltek.. a köcsögök..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!