Na, ugye!

2015. november 17. 14:59

A győzelmi mámor még másnap is tartott. Különösen, hogy nem csupán a focisták sikere adott igazolást a magyarok géniuszának.

2015. november 17. 14:59
Sebes György
Sebes György
Népszava

„Minek ide a sok szó, a fecsegés. Egyetlen rövid megjegyzéssel is ki lehet fejezni a lényeget. Ahogyan a miniszterelnök tette a Facebookon, miután a magyar labdarúgó válogatott kijutott az Európa Bajnokságra. »Na, ugye« - írta Orbán Viktor és ebben minden benne van.

A győzelmi mámor pedig még másnap is tartott. Különösen, hogy nem csupán a focisták sikere adott igazolást a magyarok géniuszának. Hanem egy szomorú esemény, a párizsi terrorsorozat is. Hiszen ő megmondta már régen, de nem hallgatnak rá. Persze a parlamentben mégsem lehet csak annyit mondani, hogy »na, ugye«, ott igazi beszédet kell tartani, részletesen kifejtve, hogy miért »na, ugye«..

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2015. november 18. 09:01
Pekingi olimpia.Minden idők leggyászosabb szereplése.Egy arany!!!2008 Gyurcsány uralom. 2012,nyolc arany,és egy rakás ezüst,bronz... A liberális baloldal leszarja a sportot.Nem költ rá. A jobboldali kurzus ,oda figyel.Innen az eredmény. Amikor majd itt lesznek a Maccabi játékok,valószínűleg a ballib oldal,és a médiái egyszerre csak igazi sportbarát lesz.
Agnieszka
2015. november 18. 08:32
A párizsi tragikus merénylet sorozatot összehozni a győztes magyar-norvég meccsel, úgy h. ezzel Orbánt lehessen rágalmazni, ez a szürkeállomány teljesítménye 2015 késő őszén. Így múlik el a világ dicsősége. Kínos. Vajon ki az, széles e hazában, akinek ezek írnak? Sokan nem lehetnek.
Dénia
2015. november 18. 08:27
Vagyis? Orbán felelős a párizsban történtekért, mert a történtek őt igazolják? Vagy nem szokott a parlamentben világos és részletes beszámolót tartani róla, hogy hogyan gondolja a kormány a dolgokat? Vagy mit akarsz ezzel?
csuka
2015. november 18. 07:37
Na ugye, hogy hazudok! 'Ne azt figyeljék, amit mondok!' "Miért gyűjt a Fidesz aláírásokat a kvóta ellen, és hangoztatja, hogy Magyarország nem akar bevándorlókat befogadni, ha közben Szentgotthárdon egy komplett várost akarnak felépíteni nekik konténerekből? - tette fel a kérdést mai sajtótájékoztatóján Lábodi Gábor jobbikos önkormányzati képviselő." https://kuruc.info/r/2/151287/ CSAK A FIDESZ(DSZ) HAZAÁRULÓ MAFFIA !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!