Kedves Ellenzőink!

2015. november 24. 19:01

Annyira megható a sok törődés, amivel minket illettek, hogy úgy gondoltuk, ideje köszönetet mondanunk a fáradságos munkátokért, valamint megelőzni a fölösleges adok-kapokat a jövőben.

2015. november 24. 19:01
Polgári Konzervatív Párt
PKP közösség

„Ezt a posztot kimondottan nektek szánjuk. Annyira megható a sok törődés, amivel minket illettek, hogy úgy gondoltuk, ideje köszönetet mondanunk a fáradságos munkátokért, valamint megelőzni a fölösleges adok-kapokat a jövőben. Álljanak hát itt a PKP hivatalos válaszai a jelenre és a jövőre nézve, csak nektek.

»kicsi, jelentéktelen blogpárt vagytok, úgyse viszitek semmire« – ez a kedvencünk, egyben a trollkommandó leginkább bejáratott, első számú toposza. Igen, kicsi párt vagyunk. Bár úgy vettük észre, ez titeket sem a KDNP, sem pedig mondjuk a PM kapcsán nem zavar, mi valamiért mégis úgy érezzük, van értelme csinálni, szeretjük is, meg hát sajnos itt is maradunk a hazai politikában, tetszik vagy sem. Mivel titeket ennyire zavarunk, valamit jól csinálhatunk, így innentől kezdve a téma felvetését bíztatásnak vesszük és köszi.

»nem is vagytok jobboldaliak, ez egy titkos libsi társaság« – hát persze! Eddig próbáltuk titkolni, de ti most megfogtatok minket! Mivel ugyanakkor a New York-Tel Aviv tengelyen továbbra is ömlik a pénz a pártkasszába, mi meg hatalmasakat koktélozunk és kokózunk rajta, kérjük, ne mondjátok el senkinek és akkor mi kedvünkre folytathatjuk nemzetrontó kis játékunkat.

»Orbánisták vagytok, azért rúgdossátok a szegény Ferit. Hát vegyétek már észre, a csúti muzsik mindent ellopott, a Feriék sokkal jobban kormányoznának« – ó igen, tudjuk mi is! Ha végre visszatérne a Feri, sikerülne az Összefogásnak minden önkormányzati helyet kiosztani, Kunhalmi Ágnes VÉGRE oktatási miniszter lehetne, minden megváltozna, felvirágozna az ország. Mi azonban úgy látjuk, lehet, hogy ez mégsem így van, ezért bátorkodunk néha olyan skandallumokat is leírni, mint hogy az orbáni ámokfutásért jó részben a mostani ellenzék is felelős, velük pedig pontosan úgy kell bánni, ahogy a gonosz hétfejű sárkánnyal szokás. Nem fogunk ezzel az oldallal a világon semmit másképp csinálni, mint az úgynevezett magyar választók. Pont oda tesszük őket magunkban, ahová ők is tették.

»nincs is programotok, csak szövegeltek itt a semmibe« – ez már egy viszonylag építő kritika, ami a program-részt illeti, így válaszolunk rá örömmel: készül a program, valódi szakemberekkel találkozunk, akik évek, évtizedek óta látják, hogyan teszik tönkre alattuk a saját területüket. Az ő véleményük begyűjtése okán most Fehér Könyvet írunk több témában, közben készítjük a saját programunkat is. Ennek részleteit idővel ti is meg fogjátok ismerni.

»szélkakasok vagytok, mindig azt mondjátok, ami éppen népszerű« – igazán sajnáljuk, hogy így látjátok, a valóság ennél összetettebb, valahol a szekértáboros logikán túl kell keresni. Tény, viszonylag hamar kiderült a PKP-ról, hogy nem hajlandó oldalak szerinti, bevett paneleket hangoztatni. Ezen viszont a jövőben sem változtatunk.

»nagyképűek vagytok, ha így válaszoltok a trollkodásra kritikára, semmi nem lesz belőletek« – tapasztalatunk szerint azok imádják potenciális szavazóként illegetni magukat, akiket egyáltalán nem érdekelnek sem a közügyek, sem a PKP maga, viszont örömmel szavaznak meg bármit aktuális kedvencüknek. Valóban, ezeknek a szavazóknak mi nem szeretnénk megfelelni.

»sehol nem vagytok láthatók, senkit nem is érdekeltek; még hírértéket sem vagytok képesek teremteni« – a hírérték fogalmám hosszan lehetne vitatkozni, ugyanakkor mi ragaszkodunk az elveinkhez, így sem álhírekkel, sem idióta demagógiával nem akarunk és nem is fogunk címlapra kerülni; lesz viszont egy sor olyan tartalom, amivel igen, ezt pedig képesek vagyunk kivárni

»nem is vagytok konzervatívok; az igazi konzervativizmus az XIII. századi magyar joghagyomány, amihez nektek közötök sincs; amúgy is, vidéken a nevetek se tudják« – a konzervatív szó nem sajátítható ki és szűkíthető le egyféle értelmezés szerint. A mi konzervativizmusunk lényege a közösségekre és az autonómiára fókuszál, és elutasít minden olyan társadalom- és gazdaságszervezési kísérletet, ami felülről, erőszakkal akarja átalakítani a már bevált, működő viszonyainkat; tény, ennek a politikának a lényege sokkal jobban megfogható lesz konkrét ügyekben, mint a nagy elvhirdetések szintjén. Vidéken pedig ugyanúgy építkezünk, mint a városokban, bár itt kétségtelenül keményebb harcot folytatunk majd, mint a városiasabb területeken. A 106 választókörzet viszont számunkra egyformán fontos, ennek megfelelően dolgozunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. november 25. 13:37
Magyarországon kb 50-60 bejegyzett párt van. Bíztasson benneteket az a tudat, hogy közöttük ti is lehettek helikopterek.
krotak
2015. november 25. 09:39
"A 106 választókörzet viszont számunkra egyformán fontos," Helyes. Bár, ha arra gondolok, hogy egy ismerősöm felmenőjét is csak négyfelé vágták...
pollip
2015. november 25. 07:29
Mérhetők lettek a közvélemény kutatásokban?
Brigadéros
2015. november 25. 07:21
Csupa koponya és karizmatikus figura: A Béndek, a Péter, a Béndek Péter, a Péter Béndek...Azt hiszem, jaj a fidesznek, meg a baloldalnak is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!