Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Más utat járunk

2015. november 27. 22:29

A Blikk nevű sajtótermék a Magyar Nemzeti Hadsereg nevét hírbe hozta az állítólag Orbán Viktort célkeresztjükre tűző, minap elfogott férfiakkal. Nem stílusunk, nem is volt és nem is lesz lesből vadászni valakire.

2015. november 27. 22:29
Orosházi Ferenc
Facebook

„Közlemény! A Blikk nevű sajtó termék a Magyar Nemzet Hadsereg nevét hírbe hozta az - állítólag - Orbán Viktort célkeresztjükre tűző, minap elfogott férfiakkal. A fenti állítást határozottan cáfoljuk és egyben visszautasítjuk a lejáratásunkat megcélzó kísérletet. Igen, ezen rendszer ellen vagyunk, egész pontosan az EMBEREK érdekeit képviseljük az embertelenséggel szemben, de (!) nyíltan, szemtől szembe, az igazság erejével harcolva. Nem stílusunk, nem is volt és nem is lesz lesből vadászni valakire.

Ehhez a módszerhez nem megfelelő a genetikai felépítésünk. És igen, a felelősségre vonást senki nem kerülheti majd el, de nem kötéllel a kezünkbe járunk lámpavasat keresve. .... Más utat járunk és hiszünk az eredményességében, mert minden arra utal, hogy az idő nekünk, embereknek dolgozik. (A legalsó képen - bár kitakarva - én vagyok látható)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2015. november 29. 18:50
Ezek a csávók valami szélsőjobbos Molnár F. Árpád klónok? Valami csendes intézmény jobbszárnyába kéne őket elküldeni üdülni, ott játszhatnának háborúsdit mondjuk fakardokkal. A balszárnyba meg mindjárt mehetnének a hazai - magukat liberálisnak képzelő szélsőbaloldaliak akik csegevarásdit, forradalmasdit, meg anarchistásdit játszhatnának.. Ott biztosítható lenne a napi felügyelet kedves ápolókkal erős nyugtatókkal..
Gull Wing
2015. november 28. 18:30
Azzemberekértvannak.
puszika
2015. november 28. 17:40
Egyszer már volt ilyen az oroszokkal!! Most valami balos hontalanok és nem érdekes,Gyurcsány köpenye alól!! Nem különbek ezek a nagy példaképeiknél, Hitlernél meg Sztálinnál.A jelszó ugyan az. MINDENKIT MEGFÉLEMLÍTENI!!
Mich
2015. november 28. 15:58
Már nem elég az ÁVO-utódoknak a Jobbik és annak Gárdája... már egy "Nemzeti (haha...) Hadsereget" és politikai gyilkosságokat is szerveznek...?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!