Fellebbezésnek helye nincs

2015. november 01. 14:22

A törvény fura urai nem pusztán Gergényi fősmasszernek osztottak ki egy atyai legyintéssel, megbocsátó kádári szemcsippentéses ejnyebejnyével, felmentéssel felérő megrovásocskát, hanem a lakosságot terrorizáló, a kijárási tilalmat fontolgató Gyurcsány-rendszernek is.

2015. november 01. 14:22
Megyeri Dávid
Magyar Idők

„De belegondolt vajon a törvényszék, mi lehet a következménye a mostani elsőfokú ítéletüknek, amellyel csak megrovásban részesítették Gyurcsány Ferenc 2006-os nemzetverető legkészségesebb szárnysegédjét és ítélet-végrehajtóját? Elég, ha a tévesen baloldalnak mondott politikai identitászavaros társulat pöffeszkedő, öntelt nyilatkozataira tekintünk. Vadai Ágnes már arról írt bejegyzésében: 2006 rendőrei! Köszönjük! Nem tett mást a vérszomjas megnyilatkozásokra mindig kapható DK-s alelnök mint – a baloldal állatorvosi lovaként reagálva – tolmácsolta az utódpárti blokk euforikus örömét a látszat szerint őket igazoló ítélet felett. Ne tévedjünk ugyanis: a törvény fura urai nem pusztán Gergényi fősmasszernek osztottak ki egy atyai legyintéssel, megbocsátó kádári szemcsippentéses ejnyebejnyével, felmentéssel felérő megrovásocskát, hanem a lakosságot terrorizáló, a kijárási tilalmat fontolgató Gyurcsány-rendszernek is.

Az az üzenet: legközelebb már nem is kell lejárt szavatosságú könny­gázbombákkal, be nem vizsgált gumilövedékekkel bíbelődnö­tök. Használhattok éleslőszert is, legfeljebb egy megrovás helyett majd kettőt kaptok. Esetleg egy fekete pontot vagy irgumburgumot mellé. Vagy még azt sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zseboszkiraly
2015. november 02. 13:34
Nem csalódtam. Ugyan ki remélt mást?! Csak nem gondolta valaki hogy ez magyar bíróság politikailag a sértettek mellé áll, ahogy nem állt melléjük 2006-ban sem? Ez a bosszú a (nem korai) nyugdíjaztatási szándékra amellyel a kormány egy kicsit "frissíteni " szerette volna a bírói kart. Az EU elgáncsolta, hiszen Brüsszel hazai helytartója Gyurcsány volt, és a bírák között meg sok a liberális. Persze akkor volt kapacitás a gyorsított eljárásokra, a felhábotító közbűntényes eseteknél az ítélet évek után születik meg.
BőröndÖdön
2015. november 02. 11:05
Akik a várost szétverték,felgyújtották azok mikor állnak bíróság elé?!
Tintamin
2015. november 02. 02:28
Nem sokáig kell már várni arra, hogy az ügyészség és az AB után a bíróságokat is totálisan bedarálja ez a maffiarezsim. 2018-ra már nem lesz olyan, hogy független bíróság...
Békanász a hasadon
2015. november 01. 21:35
Elítélték Gergényi Pétert a 2006-os zavargások miatt Megrovást, vagyis a legenyhébb büntetést kapta az MTV székház ostroma illetve az azt követő tüntetések kapcsán a volt budapesti rendőrfőkapitány illetve egy helyszíni parancsnok. A bíróság végül a tévészékház ostrománál és az azt követő napokban, illetve október 23-án a fővárosban történtekkel kapcsolatban Gergényi Péter volt budapesti főkapitányt a legenyhébb büntetésre, megrovásra ítélte, ahogy a negyedrendű vádlottat is, aki, a tévészékház ostrománál a helyszínparancsnok volt. A többi megvádolt rendőrtiszttel, köztük Bene László volt országos főkapitánnyal szemben a bíróság megszüntette az eljárást. A bíró azt mondta, ők is megsértették a szabályokat, de az ő esetük enyhébb. Emiatt - és azért, mert kilenc év telt el azóta - szüntette meg ellenük az eljárást. A mai ítélet nem jogerős, az ellen többek között az ügyész Gergényi Péter is fellebbezett, míg Bene László három nap gondolkodási időt kért. http://faktor.hu/faktor-eliteltek-gergenyit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!